fayera Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Panowie napiszcie tak po chłopsku jak sprawdzić auto przed zakupem,tak podstawowo,nie drobiazgowo bo i tak szybko tego nie ogarnę,bo dopiero zakupiłem vcds-a 12.12.3 Chciałbym sprawdzić 3 rzeczy,mianowicie: 1.Przebieg 2.Błędy(ogólnie) 3.Najistotniejsze WTRYSKI 1 i 2 wiem ale nie wiem pozycji nr.3 chyba za stary już jestem:) Czytałem na forum ale jakoś słabo to wchłaniam,więc proszę tak po prostu napisać: Wchodzisz w Engine->bloki->dalej->dalej->dalej......... Auto ma być odpalone czy wyłączone(myślę,że odpalone ale wolę się upewnić) Gdzie dokładnie wejść i jakie powinny być widełki czyli w jakich granicach muszą się mieścić parametry od....do.? Ewentualnie co jest jeszcze pilnego do sprawdzenia przed zakupem byłbym wdzięczny. Dzięki za pomocne informacje dobrym ludziom i proszę napisać,ponieważ za kilka dni zamierzam go sprawdzić,a nie chciałbym przed sprzedającym wypaść,że wyciągam kabel i nie wiem co robić.
inhosik Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) napisz jaki silnik masz sprawdzać, pb czy on Edytowane 11 Maja 2016 przez inhosik
Rekomendowane odpowiedzi