Sivy86 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Witam! Dziś przełożyłem skrzynie w 1.8 chyba 98r (w każdym razie przedlift) i problem polega na tym iż w nim nie ma przekaznika 13. Są przekaźniki w gniazdach :1,2,4,5,6,10,16. Utknąłem w martwym punkcie bo nie wiem który odpowiada za skrzynię. Rozumiem że trzeba zmostkować w tym przekaźniku 2 najgrubsze przewody,tak? Czy bez usunięcia komputera skrzyni również nie odpali? Znajduje się on gdzieś pod wykładziną? Proszę o pomoc naszych fachurków :-) przepraszam za zakladanie nowego tematu ale nikt mi nie odpowiada w innym poswieconym wlasnie przekładki....[emoji20] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Komputer juz dorwalem ale kwestia teraz przekaznika...ktory to jest? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka To jest fota moich przekaźników Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka OGARNIĘTE Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
costons Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Witam! Dziś przełożyłem skrzynie w 1.8 chyba 98r (w każdym razie przedlift) i problem polega na tym iż w nim nie ma przekaznika 13. Są przekaźniki w gniazdach :1,2,4,5,6,10,16. Utknąłem w martwym punkcie bo nie wiem który odpowiada za skrzynię. Rozumiem że trzeba zmostkować w tym przekaźniku 2 najgrubsze przewody,tak? Czy bez usunięcia komputera skrzyni również nie odpali? Znajduje się on gdzieś pod wykładziną? Proszę o pomoc naszych fachurków :-) przepraszam za zakladanie nowego tematu ale nikt mi nie odpowiada w innym poswieconym wlasnie przekładki....[emoji20] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Komputer juz dorwalem ale kwestia teraz przekaznika...ktory to jest? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka To jest fota moich przekaźników Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka OGARNIĘTE Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka napisz jak to ogarnąłeś i co z tym komputerem?
primaballerina Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 musisz wypiąc kompa. pod nogami u pasażera
Banan Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) To ten 201 - łączysz kable czerwono-czarne Natomiast rok 98 nie pasuje tutaj patrząc po przekaźnikach - jaką mas, literkę w Vin? T , V czy W? Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Banan
Sivy86 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Juz nie pamietam jak uruchomilem auto ale pamietam ze usuniecie komputera nie rozwiazalo problemu z uruchomieniem auta. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
costons Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 temat ogarnięty. U mnie był przekaznik i wszystko ładnie działa jak w temacie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/86014-b5-ahu-wymiana-automatu-na-manual/ . Dzięki wszystkim za podpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi