spanky Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 dzisial podpiolem VAG-a i wychodzi na to ze turbo dostaje za duzo cisnienia i wlacza sie tryb awaryjny możesz napisać co dokładnie pokazuje?? załączyć logi.. błąd.. uparciuch ...
totenbart Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam. Mam podobny problem, tzn. przy przyspieszaniu wyłącza się turbo ok. 3000rpm. Czy to "da się rozruszać" bez demontażu turbo i co to jest ten PSJ, bo przez szukajkę nie znalazłem nic konkretnego.
MariuszM Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Czesc Totenbart, PSJ - koledze pewnie chodzilo o ironiczny skrot "powolny styl jazdy"; od ktorego auto sie zamula. W moim przypadku, z ktorym walcze od roku [objawy te same] chodzilo o przeplywke [masowy czujnik przeplywu powietrza], ktora wymienilem na nowa, oryginalna. Niestety po pol roku objawy znowu sie powtarzaja i najprawdopodobniej zdycha mi turbina, choc z drugiej strony walcze z dostawca przeplywki o nowy produkt w ramach reklamacji [na szczescie szanse mam dosc wysokie ]. Pozdrawiam. Mariusz
totenbart Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Dzięki. To jeszcze mi powiedz ile dałeś za przepływomierz?
wojtekce Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 potwierdzam diagnoze kolegów kierowniczki do czyszczenia przerabiałem to
letallec Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 chcecie pomóc naprawić problem, czy pomóc koledze wydać pieniądze niepotrzebnie. Bananek1979 Zapinaj VAG'a i rób logi. A potem logi na forum i będziesz wiedział od czego zacząć.
MariuszM Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 @Totenbart: w marcu zeszlego roku ~300 PLN, teraz jest w sklepie Jarcars po ~250 PLN. Zalecam przed zakupem poczytac ten watek http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_uszkodzony_nowy_przeplywomierz-t59366.0.html
totenbart Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 @Totenbart: w marcu zeszlego roku ~300 PLN, teraz jest w sklepie Jarcars po ~250 PLN. Zalecam przed zakupem poczytac ten watek http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_uszkodzony_nowy_przeplywomierz-t59366.0.html Dzięki za rozjaśnienie sytuacji. To teraz się muszę uśmiechnąć do kogoś z okolic Suwałk z VAGiem
Rekomendowane odpowiedzi