mapper Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Chciałbym zalożyć nowy temat, myslę ze admin nie będzie miał nic przeciwko.Pomysł zapożyczyłem z poprzedniego forum Saaba, gdzie nadal jestem zalogowany, i myślę ze NEW TOPIC znajdzie swoja rzesze wielbicieli swoich OOOOJako założyciel tematu, Dziś mycie auta, przyklejenie listw bocznych z polifta plus zalanie zupy
.Pablo. Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Dzisiaj furak dostał 3 tablicę rejestracyjna na bagażnik rowerowych na hak. W końcu legalnie będzie jeździł ;-)
Fido Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Typowy temat na prawie każdym forum o ile jest małe i na temat konkretnego jednego sprzęta. Tu jak zaczną wszyscy pisać to nikt nie nadąży czytać
mapper Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 Na forum omegi ten temat ma już prawie 1900 stron Ale przynajmniej można bezkarne napisać ze się zatankowało umyło i pierdneło w oponki.
Wojtek16 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Dzisiaj w moim audi zmieniłem filtr kabinowy oraz powietrza (jutro do zmiany pójdzie olej,filtr oleju i paliwa)
mapper Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 U mnie wpadł dziś gwint Kw V2 z b6 na przód, rozebrałem turbo BRD przy okazji robienia głowicy bo delikatnie się przycinało, rozebrane z grubsza , moczy się w ropie, mam nadzieje że pomoże.
pepik Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 jeśli mnie pamięć nie myli to już tu był taki temat kiedyś
Tyrath Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Dzisiaj reanimowałem przedni zacisk. Uratowałem od śmierci siebie i zacisk
Rekomendowane odpowiedzi