Maj Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Witam, problem jest taki, ze auto, niewazne czy na zimnym czy cieplym, ciezko odpala. Cos jak na tym filmiku: mam nowe swiece i nowy aku. Jakies pomysly?
szakal222 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Wyglada tak jakby go zalewalo ,jak masz lpg to zakrec zawor i spruboj ,na pb to trzeba wtryski sprawdzic, zostaje opcja cofania paliwa i powietrza wlacz z 3 razy zaplon i spruboj odpalic za czwartym
Maj Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 Jak wlacze ze trzy razy zaplon a za czwartym odpale to odpala normalnie na vagu pokazalo jeden blad: czujnik temperatury cieczy chlodzacej-g62 zbyt wysoki sygnal dziwne bo na zegarze temperatury pokazuje prawidlowo
szakal222 Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 To raczej nic nie ma do tego ,sprawdz pompe paliwa i caly uklad paliwowy pod katem wyciekow ,
skotmen Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 paliwo się cofa i dal tego takie jaja ,nieszczelność gdzieś jest
Maj Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 mam takie dziwne wrazenie ze paliwo mi ucieka zbyt szybko pewnie ma to zwiazek. Na dniach auto idzie do mechanika
maciek1993 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Ja miałem to samo, przejrzałem cały układ paliwowy, podmieniłem nawet pompe paliwa i nic. Problem ustał dopiero po wymianie czujnika g62. Też u mnie temperature wskazywała dobrą, a jednak był uszkodzony.
Rekomendowane odpowiedzi