michałswd Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Cześć chciałem podzielić się z wami dość znacznie "skaleczonym Maluszkiem 126p" wersja według właściciela Lord Vader Tydzień temu przednią szybe zdobila wlepka P/W polska scena tuningowa
mapper Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Co ty chcesz bardzo ładny, szkoda że nie różowy.
gplaza Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Hehe, wygląda jak mały robot, widziałem małego z silnikiem od Chevy V8 na drag race ... nigdy nie wiesz co cie może zaskoczyć
kubson Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Sory... ale ten malacz jest za***isty...
kubson Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 nisko szeroko negatyw.. całokszałt jest za***isty.. Gdy na niego patrze to przypomina mi sie ten kredens ( idzie bokiem jak szalony)
Misiek1994 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Kubson mi duży fiat się kojarzy z takimi crash race'ami czy coś takiego gdzie na arenie ze sobą się zderzają :grin: A tutaj (sam robiłem zdjecia w NL na parkingu pod sklepem) różowa szczała!
kubson Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Dzisiaj jest moda na tak zwanego "gruza" ma być nisko i szeroko ( z kozackimi felgami) reszta jest nie ważna a najlepiej jak by była "gruzowata"
michałswd Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 Mi to osobiście sie nie podoba , podesle jeszcze zdjecie z tylu bo tam tez własciciela poniosło projektory przednie trzymią się na trytytkach , pomalowany pędzlem farbą w macie , jakby tego bylo mało drze ryja z kilometra jak jedzie W autach tego typu przwiduje tylko odswiezony lakier plus dobre kultowe kolo nic więcej
Rekomendowane odpowiedzi