Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"Wspaniałe" pomysły na usprawenienie życia w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HUGO jaki Ty masz wypaśny podpis :kox::naughty:

Sorry, że troche OT zrobiłem :embarrassed:

Opublikowano

HUGO jaki Ty masz wypaśny podpis :kox::naughty:

Sorry, że troche OT zrobiłem :embarrassed:

A dziękuję.Dzisiaj na plastyce zrobiłem :polew:

Koniec OT :hi:

Opublikowano

WordArt.. :wink4:

Opublikowano

niech mi ktos to wytlumaczy jak zwiekszenie produkcji aut pomoze srodowisku naturalnemu bo ja nie moge tego pojac - pierwsza sprawa

druga sprawa to taka, ze ekolodzy w Polsce to wiecej przeszkadzaja niz pomagaja, bo dla nich wg mnie to lepiej niech truje sie czlowiek i ginie od wypadkow, ale wazne zeby jakas pie....olna zabka miala swoj tranzyt.

A i jeszcze jedno a propos ekoludzi to mam dziwne odczucie, ze nie wiele maja z nia wspolnego i poprostu zalatwiaja czyjes interesy

a i jeszcze cos mi sie przypomnialo - widzialem raz takiego zawzietego ekologa jak wyzucal na trasie worki ze smieciami. za***isty ekolog nie?

Opublikowano

Taak a ciekawe czemu tyle takich starych aut jeździ?Po prostu ludzie jeżdża tym co mogą utrzymać a auto potrzebne.To nie zachód,że jednak wielu ludzi stać na taką wymianę.

Hehe wiem co czujesz. Gdybym miał więcej kaski to pewnie kupiłbym nowszy samochód, ale i tak nie narzekam. Moja A4 wymiata :cool1:

http://moto.onet.pl/1553086,1,polska-paranoja,artykul.html?node=2

Miejmy nadzieje ze nie przejdzie. :gwizdanie:

Nie wydaj mi się, żeby ten projekt przeszedł. Jeżeli rząd wprowadzi ten nowy podatek to będzie jego polityczna śmierć.

Według mnie chodzi o to, że ZNOWU brakuje pieniędzy w państwowej kasie. Dlatego jakiś „inteligentny inaczej” urzędas w Ministerstwie Finansów wymyślił podatek w celu zatkania dziury budżetowej.

Mimo tego, że jestem przeciwny wprowadzeniu tego podatku to dostrzegam jedną pozytywną rzecz w tym projekcie. Po jego wprowadzeniu powinny spaść ceny używanych samochodów :)

niech mi ktos to wytlumaczy jak zwiekszenie produkcji aut pomoze srodowisku naturalnemu bo ja nie moge tego pojac

Nowe samochody emitują mniej spalin do atmosfery. Jednak zapomniano tutaj o bardzo ważnym fakcie. Mianowicie zakłady przemysłowe produkujące podzespoły do samochodów w procesie produkcyjnym emitują ogromne ilości toksycznych związków (tlenków węgla, siarki i azotu) A co z elektrowniami dostarczającymi prąd do tych zakładów?? Są to elektrownie węglowe, a one raczej nie są ekologiczne? Tak więc zwiększenie produkcji przemysłowej prawdopodobnie pociągnie za sobą większe zanieczyszczenie środowiska…

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

http://moto.wp.pl/kat,15951,title,Nowy-podatek-za-paliwo,wid,11079043,wiadomosc.html?ticaid=17efc

Podatek drogowy też mamy wciagnięty do ceny paliwa i miał służyć poprawie jakości dróg a jak jest? Chyba wszyscy (poza rządem) wiedzą.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja myśle aby temat zamknąc :decayed:, ponieważ jakis madry z wiejskiej podprowadzi pomysł z forum i bedzie przesrane :decayed:

• 11 miesięcy temu...