qoperek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 http://www.pardon.pl/artykul/6948/polacy_to_alkoholicy_bzdura
_Solar_ Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 " Polacy to alkoholicy? Bzdura! " - Polacy to degustatorzy :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 alkohol to nasze hobby-piwko jakies,lampka wina w knajpce,czy drink na jakiejs imprezce ...delikatnie 0,7 na grubszej ''party''...ale od razu alkoholicy-wypraszam sobie
sparki Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 alkohol to nasze hobby-piwko jakies,lampka wina w knajpce,czy drink na jakiejs imprezce ...delikatnie 0,7 na grubszej ''party''...ale od razu alkoholicy-wypraszam sobie dobrze gada polać mu
qoperek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Opublikowano 26 Listopada 2008 na wieczor jakies piwko do kolacyki i od czasu do czasu raz a pozadnie vodeczka
Gość sector Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Mama zawsze się pytała mnie jak wychodziłem - gdzie idę ( no i kiedy przyjdę itd.) a ja na to , że ; na lekką imprezę - trochę narkotyków , biczowania jakieś trunki , pogrozila mi palcem i tyle
Rekomendowane odpowiedzi