yeti93 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Mały update, takie oto felgi wleciały :> 19" 225/35 napewno jeszcze założe dystanse pozdroWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
yeti93 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 Nowa fotka, z innych modów to na dniach wleci kiera sline z b8, pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gieras1988 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 A nie myślałeś żeby grill na czarno skoro nie ma innych chromow ? U siebie w szarej też tak mam i chyba będę robił grill na czarno
yeti93 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 A nie myślałeś żeby grill na czarno skoro nie ma innych chromow ? U siebie w szarej też tak mam i chyba będę robił grill na czarno Jakiś czas temu zastanawiałem się nad tym, ale chyba bardziej podoba mi się w chromieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
karol24 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Ładna 4reczka, wszystko ładnie ze sobą wygląda. Koło robi robotę,
yeti93 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 Ładna 4reczka, wszystko ładnie ze sobą wygląda. Koło robi robotę, Dzięki Taki mały mod, a cieszy oko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi