Wiktor198686 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Witam od jakiegos czasu mam problem mianowicie w moim audi a4 b6 cos wyje podczas nawet delikatnego skretu w lewo dodam ze podczas jazdy prosto nic nie slychac a przy skrecie dopiero po uzyskaniu 40 km/h wycie jest identyczne jak uszkodzone lozysko Bardzo prosze o pomoc pozdrawiam
kipak Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 może to pompa od wspomagania? Sprawdź czy nie masz za mało płynu przypadkiem i w jakim jest stanie
qbatzr Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Po pierwsze to sprawdź czy masz płyn Jak nie masz to dolej prawdopodobnie cieknie z maglownicy jeśli się tak dzieje. Jeśli żadne z powyższych to prawdopodobnie pompa do wymiany
Wiktor198686 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Plyn jest ale co do sprawdzenia go to za bardzo nie wiem jak co do lozyska to identycznie zachowywalo sie moje polo dzwiek ten sam ruchy kierownica go wyciszaly chyba zakupie lozysko nim wezme sie za pompe wspomagania
Rekomendowane odpowiedzi