pksmlody Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Trzeba trochę wyluzować, kochamy te samochody, ale... i tutaj każdy kończy to zdanie po swojemu I każe "ślady wojny" przypominają nam historię związaną z naszym autem... Coś pięknego Opisz co i jak zrobiłeś, aby "naprawić" tą przypadłość
FroS-t Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja już bym miesiąc bez życia chodził gdybym takie coś zrobił:-( Ja tez i byłby płacz
Virnik Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 końcówki tłumika kupić 'do wspawania' a jak nie to z jaką średnią mufy wewnętrznej?
xxxPALUCHxxx Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 jakas odczuwalna roznica po wymianie oleju? musze w najblizszych dniach wymienic olej i komplet filtrow i wlasnie chce kupic motula..no chyba ze polecacie jakis inny. Teraz zalany jest CASTROL. Olej musi byc LONG LIFE czy nie? bo slyszalem opinie w ASO ze olej musi byc koniecznie LONG LIFE ale wymieniany co 10-15 tys.
Virnik Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Ostatnio sporo przygód przeszło Audi, najpierw zatopiłem auto w błocie (zawiesił się na progu) i po godzinie z liną jakoś udało się wyjechać... Po czym pojechał odrazu na czyszczenie podwozia, w 'profi' firmie, która zerwała mi uszczelkę korka miski olejowej oraz rozerwała kable od czujników hamulca. Wszystko ponaprawiane i przy okazji wjechały nowe kloce na przód i pare pierdołek.. Dzisiaj auto zawitało w Fabryce Mocy w Lublinie, miałem spore przypuszczenia że auto nie trzyma serii, jakiś mechanik powiedział że turbo do regeneracji bo w wężach intercoolera kapie olej Ale jak się okazało auto trzyma normę i to nawet za bardzo (podobno dzięki nowym wtryskom o oznaczeniu BD które zapodają idealnie), było przypuszczenie że auto miało już jakiś program ale z biegiem działań wyszło tylko nieudolne grzebanie przy dpf i egr, moc nie była ruszana. Wykres przed: Po: I naniesione: Chciałem jak najbezpieczniejszą modyfikację więc wyszło ~30km więcej, przy niższej temperaturze może ~35 -------------------------------------- No i wjechały dwa małe modziki Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Virnik
fajgi Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 wywal wycierak - fajniejsza linia dupki wychodzi
Virnik Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) - Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez Virnik
Norbas Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Jak wcisniesz hamulec to też sie pali czy kontrolka świec gaśnie calkowicie? Żarówki tez ci sie spalily na tyle?
eryczek93 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 co tu taka cisza w temacie tak fajnie się czytało a tu nagle temat się urywa
Rekomendowane odpowiedzi