rafal9119 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Witam na Vagu wyskoczył mi błąd o numerze 16712- czujnik antystukowy 1 strona 1-wysokie napiecie/ brak osprzętu / nie związany ze sprzetem-BŁĄD SPORADYCZNY. ktorzy i gdzie czujnik mam szukać.?? wymieniać go? Edytowane 31 Lipca 2016 przez rafal9119
Aby13 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 czujnik spalania stukowego w bloku silnika ... musi byc dokrecony z odpowiednim nm ... nie musi byc uszkodzony czujnik ...
Unf Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Czujniki sa dwa. Jak stoisz przodem do maski to po prawej stronie silnika jeden mniej wiecej miedzy 1 a 2 tlokiem, a drugi miedzy 3 a 4.
rafal9119 Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Już go znalazłem.tylko teraz wymieniać go? Jak u mnie wywala błąd 1 czujnika tonjest to ten bliżej przodu auta? Uszkodzony czujnik wplywa na prace silnika. Bo u mnie caly czas wywala blad tego czujnika Uszkodzony czujnik wplywa na prace silnika ? Panowie jest problem . auto traci moc . raz jest i zapierdziela jak głupie a raz mul jak cholera. błedy na vagu to ten czujnik i sonda . sonda jest nowa a co do czujnika to nie wiem jaki kupić?/ warto go wymieniać??? czy wystarczy odkrecic i przeczyścic papierem ???
Rekomendowane odpowiedzi