Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Koszt naprawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ile może kosztować naprawienie bądź kupienie nowych błotników w tej a4-ce o czy opłaca się w ogóle ja kupić w takim stanie za tą cenę?

http://olx.pl/oferta/a4-1-8-turbo-servis-CID5-IDeHwy9.html#79d02993d3

Opublikowano (edytowane)

Przód zrobisz tak jak Ci policzą za element więc u mnie koło Poznania w Luboniu przód by ci zrobili za 250zł a tył można wyciągnąć i ew dać minimalnie szpachli i lakierować, nie widze dokładnie ale kumpel kiedyś miał podobnie i machali mu tylko to załamanie zaraz nad kołem i zapłacił 100zł (ale robił jeszcze klape bagażnika, tylni zderzak i przedni).
Fajny znany silnik, jak zawieszenie ładnie bierze, nie stuka, puka jak to się mówi i nie wydaje niepokojących dźwięków to można łyknąć
Ja bym sprawdził tylko czy nie był nigdzie bity(dziwne spasowanie przedniej prawej strony przy lampie błotnika, chyba ciut mocno odchodzi a dziwnie że nie zostało to spasowane bo np dokładka przedniego zderzaka wygląda na świeżo malowaną, też kijowe zdjęcia ale..mogli spasować, nowy ślizg czy coś. sprawdź na spokojnie), zjechał 4 stówy na zrobienie tych dwóch elementów i odjechał.

Edytowane przez PiotrasPoznań
Opublikowano

Prawy tył to dałoby się wyklepać, ale trzeba malować. Przedni błotnik ze szrotu ori to około 100 zł + malowanie. Sam kupiłem oryginalny bo miałem do wymiany. Są też na allegro gotowce, ale nie wiem jak z jakością.

Opublikowano

Mam niedaleko więc mogę sobie w każdej chwili skoczyć i zobaczyć. Tylko muszę ogarnąć od kogoś miernik i jazda :) Dzięki za pomoc chłopaki.