Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony letnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/4x-opony-dunlop-sp-sport-maxx-rt-225-40r18-92y-i5692495548.html

podpowie ktoś czy warto nie warto?? konkretnie z tego sklepu i w tej cenie

jeśli chodzi o opony to warto ,mam takie od początku sezonu trasa,sucho, mokro i na zakrętach bdb się zachowują i wcale nieścierają się szybko jak wiele osób pisze ,duża zaleta to są cichutkie ,poprzednio miałem conti 3 i były dużo gorsze

ok, właśnie waham się między nimi a zline nokian- one mają gorsze parametry hałasu i spalania. ale cenowo 100zł w kieszeni... chociaż to nie wielka różnica przy takiej kwocie...dunlop mogę miec za 435zł razem z montażem i wymianą wentyli

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 785,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tanio coś masz, bo na oponeo o wiele drożej te Dunlopy wychodzą. Nokian ni ma przypadkiem etykiety B B albo B A?

Edytowane przez nitroo

Opublikowano

ja kupowałem dunlopy w kwietniu po 437,50 za szt z montażem,a na oponeo były po 480zł

Opublikowano

Tanio coś masz, bo na oponeo o wiele drożej te Dunlopy wychodzą. Nokian ni ma przypadkiem etykiety B B albo B A?

to jak tanio to może warto zamówić już? nokiany mają chyba EA etykietę i mają 72db a dunlop CA i 68dB tylko trochę drożej ale dużo ludzi chwali nokiany i mam trochę problem z wyborem i czy czekać na lepsze ceny czy nie

Opublikowano

wybór należy do ciebie z oponami nokian nie miałem do czynienia więc się niewypowiem

Opublikowano

możliwe ,kończy się sezon więc i ceny opon spadają ,w przyszłym sezonie będą już jako roczne

Opublikowano

Ja kupiłem pod koniec tamtego roku nowki RT zan1600 i jeszcze dostałem bon od allegro więc za 1,5 tys.

Ale teraz brałbym coś innego :-)

Aczkolwiek opona dobra ekonomicznie przy 98 Km/H spalanie 5.6 na trasie 100 km.

Na autostradzie Przy 140 km 5.7 a za to przy 160 km/H 7.0 ale to też uzależnione od wiatru, więc to 5,7 to raczej wynik rekordowo szczęśliwy.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja kupiłem pod koniec tamtego roku nowki RT zan1600 i jeszcze dostałem bon od allegro więc za 1,5 tys.

Ale teraz brałbym coś innego :-)

Aczkolwiek opona dobra ekonomicznie przy 98 Km/H spalanie 5.6 na trasie 100 km.

Na autostradzie Przy 140 km 5.7 a za to przy 160 km/H 7.0 ale to też uzależnione od wiatru, więc to 5,7 to raczej wynik rekordowo szczęśliwy.

dlaczego kolego brał bys coś innego??jeśli opona dobra?

Opublikowano

A dlatego, że przy szybkiej jeździe mam drgania kierownicy, jakby zabkowanie, ale tylko powyżej 150.

Opublikowano

A dlatego, że przy szybkiej jeździe mam drgania kierownicy, jakby zabkowanie, ale tylko powyżej 150.

a sprawdzałeś zbieżność, i czy felgi masz proste??dobrze wyważone??wiem,że głupio pytam no ale..w hondzie cr-v wyząbkowały nam opony niby salon niby to a po dołach się rozjechała zbieżność

trochę się zmartwiłem tym ząbkowaniem jeśli to wada modelu, ale dużo ludzi też je chwali.Nokiany ludzie piszą ,że hałaśliwe:/ ale nie słyszałem ,żeby komuś wyząbkowały...

Opublikowano

Tak miałem pierwszego dnia po założeniu już.

Prędzej miałem gowniane kumho oraz Continental 3ale już były zjechane i jakiś dziwnych efektów nie było...

Za miesiąc zimowe będę kładł, ale na innej feldze, więc ciężko będzie porównać.

Opublikowano

jakby ci się wyząbkowały to by wyły,musieli ci źle wyważyć,ja przejeździłem cały sezon i nic się nie dzieje

Opublikowano

Siemano,

jestem w trakcie szukania opon do Audi A4 B8 143ps, znalazlem cos takiego w "promocyjnej cenie"

http://www.oponeo.pl/dane-opony/goodyear-efficientgrip-performance-245-40-r18-97-w#99612125

polecacie te opony? w przyszlym roku mam zamiar zrobic chiptunning, mam nadzieje ze nie beda sie slizgaly na asfalcie ?

z gory dzieki za pomoc

pozdro

Opublikowano

kapcie już w domu czekają na lato;)

Jaki był sens kupować już teraz na przyszłe lato? Opony będą rocznikowo starsze.

Opublikowano

ponieważ wydaje mi się ,że zaoszczędziłem pare złociszczy, a w nowym roku będą i tak wyprzedawać dalej rok 2015 a 2016 będą krzyczeć o jakies 200-300zł więcej.

nawet teraz cena 375zł sztuka a na wszelkich oponeo ceneo skąpiec ceny powyżej 400zł...wiec odpowiedź jest chyba prosta:)

Opublikowano

Panowie co byście polecili z doświadczenia, bo chyba na kolejne lato bede musiał wymienić moje oponki, niestety sie kończą powoli. Jak uważacie która byłaby lepsza, biorę pod uwagę 3 modele tj. ContinentalSportContact5, Pirelli P Zero oraz Dunlop Sport Maxx RT... Teraz jeżdze na ContinentalSportContact 3 i dla mnie są rewelacyjne, ale słyszałem że model 5 sa gorsze. Mój rozmiar opony 235/40 R18

Opublikowano

Ja przejeździłem sezon na KUMHO ECSTA SPT i jestem zadowolony, wg mnie świetnie się trzymają czy to na suchym czy mokrym i są nawet ciche, rozmiar 245/40 R18 97XL

Opublikowano

Pisze z pytaniem kiedy najlepiej kupowac letnie opony zeby cena byla najnizsza... ?

205/55/16R,

pomiedzy:

Dunlop Sport BluResponse;

Continental ContiPremiumContact 5;

Goodyear EfficientGrip Performance;

Zalezy mi na wygodnej dostojnej jezdzie bez szalenstw ;) , ew Wasze propozycje do 1100zł.

Edytowane przez pavvel89