witcher86 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam, Potrzebuję numer OEM rolki napinacza paska klimatyzacji. Silnik 1.9 TDI 131 KM Audi A4 B6 Avant rocznik prod końcówka 2001 r.
OLIVER Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam, Potrzebuję numer OEM rolki napinacza paska klimatyzacji. Silnik 1.9 TDI 131 KM Audi A4 B6 Avant rocznik prod końcówka 2001 r. Sama rolka nie występuje jako ori tylko razem z uchwytem 058 260 511 Ori około 318 zł
lukaszooo Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 napinacz klimy jest czysto mechaniczny czyli ustawiasz naciąg i kontrujesz śruba, wymienia sie samą rolkę bo w napinaczu nie ma co sie uszkodzić a kupno ori jest poprostu głupie.
witcher86 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) To jakiej firmy rolkę polecacie ? bo właśnie szukam samej rolki a wyskakują mi razem z tym napinaczem Jeśli można to prosiłbym o jakieś linki lub namiar na dobrą rolkę w rozsądnej cenie Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez witcher86
lukaszooo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie prosciej isc do sklepu i kupic niz kombinowac przez neta.
witcher86 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W sklepach stacjonarnych strasznie zdzierają.. taniej jest z neta nawet z kosztami wysyłki już nie raz się o tym przekonałem. Ale jak nie chcecie zaproponować jakiejś firmy to nie. Do zamknięcia.
OLIVER Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W sklepach stacjonarnych strasznie zdzierają.. taniej jest z neta nawet z kosztami wysyłki już nie raz się o tym przekonałem. Ale jak nie chcecie zaproponować jakiejś firmy to nie. Do zamknięcia. Kolego.... chciałeś numer masz numer nawet cene ori podałem ... jak nie pasuje Ci to kupuj zamiennik A jaki i jakiej firm Ci polecą to już tego nikt nie wie ...Rolka jak jest nowa to po hula sporo dostaniesz INA to super ale to nie ma większego znaczenia ,przecież z jej wymianą nie ma problemu a cena zamiennika myslę ze 50-100 zł
Rekomendowane odpowiedzi