Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Budowa przyczepki samochodowej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dluzszego czasu chodzi mi po glowie zrobienie przyczepki z samochodu. W PL widzialem na zdjeciach 2 projekty takich przyczep. Moze ktos zna te osoby i moglby mi pomoc. Dawca a4b7 chcialbym sie dowiedziec jakie wymogi musze spelnic zeby ja zarejestrowac i czy ktos podjalby sie montazu dyszla wraz z instalacja. Przyczepka bylaby typowo przyczepka pokazowala ew do przewozu lekkich rzeczy. Z gory dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

A dużo masz pieniędzy na taką przyczepkę?

Bo od dłuższego czasu procedura dopuszczenia do ruchu takiej przyczepki jest mocno nieopłacalna, a praktycznie wręcz niemożliwa.

Opublikowano

Jesli chodzi o koszta to w granicach rozsadku 10k nie wydam na zrobienie przyczepki. Wiele rzeczy mozna zrobic samemu np. wzmocnic rame jesli ma byc ucieta przy srodkowym slupku. Ogarnac instalacje. Bardziej martwi mnie to ze porobie wszystko wloze w nia duzo czasu i pieniedzy a potem nie zarejestruje...

Opublikowano

. Bardziej martwi mnie to ze porobie wszystko wloze w nia duzo czasu i pieniedzy a potem nie zarejestruje...

Z tą rejestracją związane są największe koszty. Popytaj u siebie w SKP i ci przybliżą temat, że się nie opłaca.