tkamicki5 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam koledzy. Przyszło mi namyśl zeby sprobować dołożyć do swojego autka kierownice multifunkcyjną ze skórą. I chciałbym sie.dowiedziec czy to trudna opcja czy raczej łatwiejsza i nie zabierająca zbyt wiele czasu i rozbierania auta. Jak to wygląda?i co dokładnie potrzebuje do tego prócz kierownicy z multifunkcją? Dodam ze mam radio rns-d. Z gory dzieki za pomoc.
DawcioA4 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zerknij tutaj, powinno pomóc http://a4-klub.pl/index.php?/topic/249917-montaz-kierownicy-multifunkcyjnej-dla-sterowania-radia-po-can-concert-2-cd-rns-e/
marcin_franz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Potrzebujesz jeszcze przekaźnik 609 i dużą taśmę airbag. Do tego kilka przewodów i będzie śmigać. Jakbyś był zainteresowany to niedługo będę swoją multi sprzedawał, bo zmieniam na multi + grzanie Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez marcin_franz
tkamicki5 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tez bym chciał z grzaniem odrazu ale ciężka sprawa dostać wydaje mi sie ale jesli nie znajde to moze bede zainteresowany tylko jeszcze ta reszta klamotów kurde....
marcin_franz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Taśmę dołożę, tylko będziesz musiał dokupić przekaźnik z podstawką
Banan Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jak masz rns-d , musiałbyś sprawdzić na rozpisce pinów na twoim czy jest pin remc/Remo - on od któregoś momentu zniknął i wtedy zamiast przekaźnika 609 potrzebny taki pod can
tkamicki5 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Rozumiem ze z tyłu na radiu znajde takową informacje tak?
Rekomendowane odpowiedzi