Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Pytanie o turbosprężarkę z TT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam pytanko czy turbosprezarka z audii tt jest mocniejsza od audi 1.8t i czy wogole podejdzie i czy zwiekszy mocw a4 1.8t quattro

Opublikowano

Zupełnie inna turbina, której nie da rady zamontować w AVJ. Do A4 wchodzi turbina k04-15 (mocniejsza niz seryjna k03) :good:

Opublikowano

Tylko dodawaj jeszcze, że niezwykle ciężko ją kupić. :wink4:

Opublikowano

Przecież Poziek pomoże w imporcie - prowizja jedyne 150$ + koszt zakupu i przesyłki z USA :decayed:

Opublikowano

Przecież Poziek pomoże w imporcie - prowizja jedyne 150$ + koszt zakupu i przesyłki z USA :decayed:

no powiedzmy, że 100$ :decayed:

Opublikowano

da sie zamontowac sprezarke k04 od poprzeczniaka. Trzeba tylko wyspawac kolektor nowy i przekrecic strone goraca sprezarki :cool1:

Opublikowano

Trzeba tylko wyspawac kolektor nowy

koszt około 1500-2000 złotych... dobrze byłoby gdyby tez flansza się nie gięła w takowym :gwizdanie: :naughty: plus nowy dolot bo seryjny wówczas nie za bardzo się nada :gwizdanie: to już lepiej chyba kupić k04-15 i mieć z głowy :kox:

Opublikowano

Koleszko, pytanie było czy można. Napisałeś ze nie mozna, jednak sie mylileś bo jest to jak najbardziej mozliwe, a ze bedzie kosztowalo...o to autor nie pytał.

Opublikowano

Koleszko, pytanie było czy można. Napisałeś ze nie mozna, jednak sie mylileś bo jest to jak najbardziej mozliwe, a ze bedzie kosztowalo...o to autor nie pytał.

Masz rację. Można zamontować taką sprężarkę w A4 :polew: :polew:

Tak samo jak można i dwie :naughty:

Opublikowano

część z tych które są na aukcji z Twojego linka to podróbki

Opublikowano

pewnie tak...zdecydowana czesc-tylko jak je rozpoznac-wszystkie takie nowe i swiecace... :tongue4:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:00_________________________________________________a tak na marginesie- jaka zywotnoscia rozni sie ori od jakiejs podrobki,no bo przecierz jakas roznica jest,mysle ,ze jedna z roznic moze byc material i jakos wykonania,ale co jeszcze

Opublikowano

pewnie tak...zdecydowana czesc-tylko jak je rozpoznac-wszystkie takie nowe i swiecace... :tongue4:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:00_________________________________________________a tak na marginesie- jaka zywotnoscia rozni sie ori od jakiejs podrobki,no bo przecierz jakas roznica jest,mysle ,ze jedna z roznic moze byc material i jakos wykonania,ale co jeszcze

poszukaj tematów na racingforum.pl o chińskich turbawach...i popatrz na fotki ori turbin...nie bedziesz miał żadnych problemów z rozpoznaniem podróbki :decayed:

Opublikowano

nie bedziesz miał żadnych problemów z rozpoznaniem podróbki

...tak,jak TY :tongue4:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 23:10_________________________________________________Poziek,jedno pytanie-jak dlugo ''rozgryzasz''1,8T?

Opublikowano

wszystko co wiem nauczyłem się od CTV :kox::decayed:

Opublikowano

tez bym chcial,tylko On pojawia sie zadko,a jego wypowiedzi sa krotkie,ale nie powiem,uwagi byly cenne... :wink4:

Opublikowano

hehehehe, rozgryzasz juz pare dobrych lata i nadal kupa :kox:

BTW chyba ode mnie :) :>

Opublikowano

ostatnio kolega robił sobie hybrydkę K04 do A4 AJL

cześc gorąca od K04, srodek z ośką od K04, częśc zimna podajże od transita a tam własnie siedzi muszla K04,

jeszcze nie jest to zestrojone ale na pewno bedzie pysznie :> :> :>