petrosdbz20 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Hej. Zastanawiam się nad zakupem b7 i wszędzie widzę takie duże (z wyświetlaczem) niewymienialne radia fabryczne z obsługą CD. Czy któreś B7 posiadają radia umożliwiające odtwarzanie mp3 z pendrive lub gdzie można zastosować jakieś sztuczki na obsługę kart sdhc? W wielu opisach widzę "gniazdo usb", ale zakładam, że jest to tylko gniazdo, które pozwoli naładować telefon.
Robero321 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Wszystko masz na forum wystarczy że poszukasz Łącznie z linkiem i sponsorowanym tematem odnośnie radia które obsługują karty SDHC tak zwane chinole Wystarczy odrobinę poszukać a później przeczytać...
Someonik Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 również możesz kupić adapter do tego radia z wyjściem usb, minijack lub slotem na karty sd
petrosdbz20 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 również możesz kupić adapter do tego radia z wyjściem usb, minijack lub slotem na karty sd Rozumiem, że adapter będzie mnie ograniczał do tych 6x99 utworów (czy jakoś tak)?
Fido Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Czy ograniczał ??? Milion razy lepsze to niż kaseta czy audio CD.
petrosdbz20 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ale chyba niektóre b7 mają w standardzie mp3?
misiek180601 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 podpinając się pod wątek mam pytanie posiadam chyba syfony II jeszcze z kaseciakem pytanie brzmi czy będzie pasowało do B7 BNS na RNS mnie nie stać więc myślę o takiej zamianie czy będą wymagane jakieś przeróbki ?? dzięki
Rekomendowane odpowiedzi