miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 dla mnie czepianie się o rzekę jest niezrozumiałe bo to nie teren ośrodka - ale przyjmuję do wiadomości mam osobiście iść przeprosić za zeszły rok ? nie musisz - wisisz mi loda Ja piłke do nogi mam zreszta kupowałem ją przed ostatnim Zatorem no to jeszcze do siaty
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 no to jeszcze do siaty ja załatwię do siatki, Keżor weź piłkę do siatkówki, tylko ją napompuj, żebym się nie wstydził że wziąłeś h*jową ;P
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 a jak będziesz Keżor pakował piłke do auta to nie zapomnij o słupkach i siatce
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 mogę załatwić jeszcze sprzęt grający jak coś to Keżor go weźmie, tylko w tym roku nie można nim rzucać bo by się Keżor obraził gdyby to widział
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja mam łóżko na dole przyznawane w roku na rok odgórnie Kędzior też tak więc Keżor - masz dwa pokoje na górze do dyspozycji, jak się powadzicie to możecie spać w osobnych sypialniach czyli będę u góry sam z 3 laskami, mi pasuje wezmę wieżę i piłkę jak mi wejdzie do auta, mam sedana i jedziemy w dwie osoby, więc mam mało miejsca na bagaż ;]
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja mam łóżko na dole przyznawane w roku na rok odgórnie Kędzior też tak więc Keżor - masz dwa pokoje na górze do dyspozycji, jak się powadzicie to możecie spać w osobnych sypialniach czyli będę u góry sam z 3 laskami, mi pasuje wezmę wieżę i piłkę jak mi wejdzie do auta, mam sedana i jedziemy w dwie osoby, więc mam mało miejsca na bagaż ;] jako że twoja jest zatorska dziewicą w sobotę rano robi pyszne śniadanie
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja mam łóżko na dole przyznawane w roku na rok odgórnie Kędzior też tak więc Keżor - masz dwa pokoje na górze do dyspozycji, jak się powadzicie to możecie spać w osobnych sypialniach czyli będę u góry sam z 3 laskami, mi pasuje wezmę wieżę i piłkę jak mi wejdzie do auta, mam sedana i jedziemy w dwie osoby, więc mam mało miejsca na bagaż ;] jako że twoja jest zatorska dziewicą w sobotę rano robi pyszne śniadanie Buhahahah Ty i śniadanie, przecież Twój pierwszy posiłek będzie o 14
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja mam łóżko na dole przyznawane w roku na rok odgórnie Kędzior też tak więc Keżor - masz dwa pokoje na górze do dyspozycji, jak się powadzicie to możecie spać w osobnych sypialniach czyli będę u góry sam z 3 laskami, mi pasuje wezmę wieżę i piłkę jak mi wejdzie do auta, mam sedana i jedziemy w dwie osoby, więc mam mało miejsca na bagaż ;] jako że twoja jest zatorska dziewicą w sobotę rano robi pyszne śniadanie Buhahahah Ty i śniadanie, przecież Twój pierwszy posiłek będzie o 14 myślę że Kędziorowi chodziło o podanie piwa z lodówki :V
Pucek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja mam łóżko na dole przyznawane w roku na rok odgórnie Kędzior też tak więc Keżor - masz dwa pokoje na górze do dyspozycji, jak się powadzicie to możecie spać w osobnych sypialniach czyli będę u góry sam z 3 laskami, mi pasuje wezmę wieżę i piłkę jak mi wejdzie do auta, mam sedana i jedziemy w dwie osoby, więc mam mało miejsca na bagaż ;] jako że twoja jest zatorska dziewicą w sobotę rano robi pyszne śniadanie Buhahahah Ty i śniadanie, przecież Twój pierwszy posiłek będzie o 14 myślę że Kędziorowi chodziło o podanie piwa z lodówki :V Takie śniadanie to On spożyje koło 7 rano
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 chyba że o 7 rano będzie jeszcze wóde jebał
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 chyba że o 7 rano będzie jeszcze wóde jebał bo ja to ty, powoli się staję spokojnym tatusiem hehe
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Keżor powiedz Twojej że jak rano wstanie i dookoła będzie biało to to nie jest śnieg Niby nie ma to wpływu na impreze ale ciekawe jak podoga nas w tym roku potraktuje Ps. Ma ktoś z wcześniejszych zatorów szczycpe do kiełbasy ? jak tak to niech zabierze
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Keżor powiedz Twojej że jak rano wstanie i dookoła będzie biało to to nie jest śnieg
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 jak Ania przeżyje Zator to chyba będę mógł się oświadczać
Kędzior Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 jak Ania przeżyje Zator to chyba będę mógł się oświadczać albo zastanawiał się co z nią jest nie tak
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 jak Ania przeżyje Zator to chyba będę mógł się oświadczać Ty się lepiej módł żeby z Zatoru z Tobą wracała
Mario22 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja jade sam bo jade o 14 prosto z roboty więc jak rok temu bede na Was czekał pod 18 z lanym w szkle...;-) Naciapane z Z2 Pamietać o czymś na komary... Naciapane z Z2
Polko_V Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Panowie...wiem, że jest jeszcze albo tylko tydzień do Zatoru...w moim przypadku ...tylko. I moje a raczej nasze (i Ewki) pytanie brzmi...czy ktoś Nas zabierze?! Pytam jakby się nie udało auta na czas poskładać, bo części są pozamawiane, ale wiecie sami jak to czasem bywa. P.s. Pajda...wiem, że miałem Cię wziąć , ale narazie sam nie wiem co będzie
pajda Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja nie wiem o której będę musze sprawdzić pociąg
Rekomendowane odpowiedzi