YoGi1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam koledzy, mam mały problem otóż nabyłem ostatnio sekwencje LR Omegas ale nie ma żadnego chętnego w Krakowie który chciałby się podjąć i mi to zalozyc:/ i stad moje pytanie do was, macie może kogoś albo jakiś warsztat w Krakowie albo w niedalekiej odleglosci który by się podjął instalacji tego?! Dodam tylko na marginesie ze w kolektorze już mam wkręcone dysze bo kiedyś już siedziała u mnie sekwencja ale najwyraźniej ktoś przy sprzedaży auta wyciągnął cały przód tz. to co było przy silniku:/ Z góry dzięki za wszelki informacje
audikrk_ Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A po co Ci przereklamowany LR? Za nieco ponad polowe tej kwoty masz coś równe sensownego, trwałego i taniego w razie naprawach....Chyba ze zakladasz lpg do czegos co ma ponad 300 ps v6,v8 pod maską
YoGi1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 padlo akurat na LR bo znajomy sprzedawal, gdybym wiedzial ze bede mial takie problemy zeby mi to ktos zalozyl w Krakowie to by w ogole na to nie patrzyl tylko na jakiegos staga badz brc.
artur100g Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Spróbuj tutaj http://www.gazujemy.pl
YoGi1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 dzieki, podjade zapytam bo widze ze to w sumie nie daleko ul.Geodetow, a tam tez sa podobno dobrzy gaziarze tylko ze akurat u nich to sie obawiam o cene montazu:)
artur100g Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Bedziesz blisko to podjedź jeszcze na Łazową 3 i zapytaj.
k232 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 W rzeszowie sie zajmuja ta instalacja specjaliści xd tez masz nie daleko ?
lopes1987 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Nie pamiętam co to za zakład ale jest takowy w rzeszowie. Miałem w a3 i pamiętam, że dobrzy fachowcy byli.
YoGi1984 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dzieki koledzy za kazda informacje:) generalnie az do Rzeszowa nie bede jechal zeby mi ktos zalozyli uzywke do żużla:) juz w sumie znalazlem goscia co sie tego podejmie, cena ok 600:/ ale + tego taki ze niedaleko mojego miejsca zamieszkania
Rekomendowane odpowiedzi