Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lotka stylizowana na rs 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany ma ktoś założoną taką lotkę niby rs4 składającą się z 3 części ewentualnie gdzie taką kupić?

http://m.ebay.pl/itm/AUDI-A4-B7-2004-2007-S4-RS4-REAR-ROOF-TRUNK-TAILGATE-SPOILER-/151908776212?nav=SEARCH

Znalazłem coś takiego nie jestem pewien czy to jest to bo nie ma opisu

Opublikowano

Tak wyprofilowana jest tylna klapa. b7 ma również podobno wyprofilowaną klapę w s-line, taka klapa będzie tańsza i nie trzeba spawać tylnych błotników

Opublikowano
  • Autor

W rs4 nie wiem jak jest, w sline jest całkowicie inaczej jedynie lekki ślad jest a ja pytam o tą konkretną dokładkę jak ona wygląda na aucie

Opublikowano

Tak wyprofilowana jest tylna klapa. b7 ma również podobno wyprofilowaną klapę w s-line, taka klapa będzie tańsza i nie trzeba spawać tylnych błotników

Przecież to rozwiązanie nie wymaga żadnego spawania błotników. Z tego co widać, komplet składa się z 3 elementów i nakleja je się na klapę i nadkola. I zdecydowanie nie jest to to samo co zwykła klapa s-line.

Nie wiem jak to wygląda finalnie w tym przypadku. Na zdjęciach mało widać.

Oryginalnie w RS4 prezentuje się super, ale tutaj jest duże ryzyko, że jednak nie będzie to dobrze spasowane albo będzie wyglądało po prostu słabo.

Na naszym rynku jest jeszcze coś takiego:

http://allegro.pl/audi-a4-b7-s-line-sedan-spoiler-na-klape-tuning-i6131375676.html

Ale to nie to samo. Z taką lotką widziałem niedawno niebieską B7 i wyglądało to fajnie, ale całe auto było zrobione ze smakiem więc i to pasowało.

Edytowane przez cinkers

Opublikowano

Ta 3-częsciowa lotka jest tragiczna wyglądem nie dorówna RS tylko zeszpeci tył auta

na allegro przewijają się podobne http://allegro.pl/audi-a4-b7-spoiler-top-design-i6145307818.html

http://allegro.pl/audi-a4-b7-spoiler-na-klape-i5948679976.html

a597f8ec998fe8ea.jpg

e997284cc166433e.jpg

Jedyna która jakoś wygląda to w/w

Na naszym rynku jest jeszcze coś takiego:

AUDI A4 B7 S-LINE sedan spoiler na klapÄ, tuning! (6131375676) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.

ala DTM sam taką mam i polecam.

Opublikowano

No i właśnie o to chodzi, że wygląda to jak kupa.

Ta lotka co ją masz chyba najrozsądniejsza decyzja dla osób, które chcą się w to bawić.

A i tak na końcu dojdziemy do wniosku, że oryginalna klapa s-line wygląda najładniej :) Moja już leży w garażu tylko muszę dwie rysy spolerować i można zakładać.

Edytowane przez cinkers

Opublikowano

ja tez posiadam lotke ala dtm i jest elegancko :) lepsze wrazenie robi niz klapa s line..gdyz jest prawie niewidoczna :)

Opublikowano

ja tez posiadam lotke ala dtm i jest elegancko :) lepsze wrazenie robi niz klapa s line..gdyz jest prawie niewidoczna :)

masz link do tej lotki ?? jak spasowanie ??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

masz link do tej lotki ?? jak spasowanie ??

Podbijam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, widział ktoś z Was klapę rs4 na żywo? Wszystkie zdj na aukcjach są z tył, nie wiadomo jak są boki wyprofilowane i czy dałoby się ją założyć do zwykłej b7 zamiast dokładać spojler?

Opublikowano

U mnie spasowanie wygląda tak

IMG_0035.jpg

IMG_0037.jpg

IMG_0040.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tu wygląda to bardzo dobrze!

Opublikowano

Witajcie,

Ta lotka a'la DTM jest fajna :D

Ile za coś takiego sobie życzą?

PS. Moim zdaniem te łączone spojlery imitujące klapę z RS4 to porażka...

Szpeci auto..

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jak ktoś chce z b7 zrobić RS 4 od tyłu to sama lotka nie wystarczy bo jak koledzy mówią będzie wyglądała jak kupa lepiej kupić cały komplet klapa z lotka i nadkola mam na myśli dokladki

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano

U mnie spasowanie wygląda tak

IMG_0035.jpg

IMG_0037.jpg

IMG_0040.jpg

gdyby zawsze tak dało się spasować, to nie ma co szukać ori

Opublikowano

do zwyklej wersji moim zdaniem lepiej zmienic klape na S-line, zamiast dokladki a jak dokladka to jedynie z DTM wyglada wtedy estetycznie a RS ma inny profil i dokladki rs'owskie wygladaja ochydnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam u siebie lotkę Hofele i jeszcze od nikogo nie usłyszałem złego zdania na jej wygląd. Wręcz przeciwnie ;)

99df3f8d64ecda80.jpg

Opublikowano

Bo wygląda ? ?

Edytowane przez grubcio1980

Opublikowano

Witaj!

Ciekawie wygląda.

Czy zakładasz cały pakiet Hofele a'la RS?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witaj!

Ciekawie wygląda.

Czy zakładasz cały pakiet Hofele a'la RS?

Pozdrawiam!

Ja? Nie, a dyfuzor jest votexa u mnie. Przód to S4