Opublikowano 27 Kwietnia 201610 l podepnę się do tematu bo właśnie mam do montażu taki sam zestaw jak kolega stanley. Wczoraj rozmawiałem z gazownikem i poleca wtryskiwacze AC W02. Co o nich myślicie? Czy da się to zamontować pod osłoną? bo z tego co widze one są na listwie. Ma ktoś doświadczenia z ich jakością?
Opublikowano 27 Kwietnia 201610 l Dopłać parę złotych i wstaw Baracudy. Będziesz miał spokój bez zastanawiania się. Poza tym przy rozlaczeniu ich masz możliwość zniwelowania długości wężyków do kolektora. Co jest ultra istotne przy instalacji.
Opublikowano 11 Maja 201610 l Witam Panow, rowniez chcialbym Was prosic o ocene dobranego zestawu, majac na uwadze, ze pozniej bede chcial robic Chiptunning w autku. Nagaz w Lodzi wyslal mi taka oferte: Sekwencyjny wtrysk gazu AC Stag Produkcja Polska Elektronika AC Stag 4 Qbox Basic turbo (Polska) Reduktor Tomasetto AntarTic Super AT13 (Włochy) Wtryskiwacze Alex Barracuda (Polska) Lubryfikacja - Zawór tankowania Tomasetto Złączka/pod klapką Co byscie o tym powiedzieli? Koszt 3500 zl, ale glownie rozchodzi sie o dobrany osprzet. Polecicie ewentualnie kogos lepszego z Lodzi?
Opublikowano 11 Maja 201610 l cena z sufitu... Nie ma czegoś takiego jak Q-Box basic turbo Tomasetto Antartic bym sobie darował Wtryski barracuda jak najbardziej ale lubryfikacją to tylko w sypialni ( jeżeli oczywiście potrzebna )
Opublikowano 11 Maja 201610 l cena z sufitu... Nie ma czegoś takiego jak Q-Box basic turbo Tomasetto Antartic bym sobie darował Wtryski barracuda jak najbardziej ale lubryfikacją to tylko w sypialni ( jeżeli oczywiście potrzebna ) Dzięki wielkie, chyba odpuszczę w ogóle ten zakład. Może ktoś poleci jakiś dobry zakład w Łodzi?
Opublikowano 16 Maja 201610 l Autor Dodam wpis od siebie. 7. wbrew różnym opiniom można zamontować Barracudy pojedynczo w ten sposób aby pokrywa silnika pozostała na swoim miejscu i nie odstawała byłem na pomiarze i powinno wejść 72l Jutro oddaję na montaż
Opublikowano 17 Maja 201610 l cena z sufitu... Nie ma czegoś takiego jak Q-Box basic turbo Tomasetto Antartic bym sobie darował Wtryski barracuda jak najbardziej ale lubryfikacją to tylko w sypialni ( jeżeli oczywiście potrzebna ) Dzięki wielkie, chyba odpuszczę w ogóle ten zakład. Może ktoś poleci jakiś dobry zakład w Łodzi? http://dzinksgarage.pl/
Opublikowano 18 Maja 201610 l byłem na pomiarze i powinno wejść 72l Nie powinno...a wejdzie...dokładnie taka wchodzi na MAX...
Opublikowano 18 Maja 201610 l Spora butla, z 600 km w trasie powinieneś zrobić u mnie styka tylko na 360-380 km ale mam zbyt ciężką nogę
Opublikowano 19 Maja 201610 l Autor I na jaki set się zdecydowałeś finalnie? Butla super! zostało wszystko to, co wkleiłem w pierwszym poście
Opublikowano 20 Maja 201610 l I tak powinna wyglądać instalacja pod maską! Sterownik w puszcze ECU, ogarnięte konkretnie.
Opublikowano 21 Maja 201610 l Ogarnięte tak jak u mnie :-) U siebie jedynie sterownik mam pod deską. Zasięgu w trasie faktycznie wychodzi dużo. Daj znać czy na tak podgiętym pływaku odbijał będzie zawór przy tankowaniu. U mnie nie zawsze odbije... a też wchodzi w granicach 66l. Za 100zł masz 65l, a więc licząc nawet po 12l/100km wychodzi Ci 540km... z kolei Pb za 100zl wejdzie 22.2l, starczy na 220km ;-) Jest różnica! sięgająca 25zł/100km. U mnie w BEX przy zalecanej 98 ta różnica sięgała momentami 30zł/100km. Edytowane 21 Maja 201610 l przez azure
Opublikowano 21 Maja 201610 l Autor Podobno przy pierwszym tankowaniu nie odbił. Zobaczymy jak będzie dalej
Opublikowano 21 Maja 201610 l Podobno przy pierwszym tankowaniu nie odbił. Zobaczymy jak będzie dalej Raczej nie bedzie odbijał lub b.rzadko.Po podgięciu tak już jest.