kamilm12345 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Witam wszystkich, nie znalazlem nigdzie odpowiedzi czy w silniku 1.8T BFB lepiej olej zlewać czy wysysać? Czy to bez znaczenia dla tego silnika? Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka
kamilm12345 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 W takim razie zrobię w tradycyjny sposób, dzięki. Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka
Dev Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 w 1.8 tradycyjnie w 1.9tdi lepiej wysysarką, trzeba lekko przechylic auto na stronę bagnetu a potem jeszcze wyssac oliwe z podstawy filtra
mravel Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 To ja może odswieze temat - 2.0 TDI i szukam wysysarki do oleju. Niestety nie mam kanalu i wygodnie bedzie mi przy piwku zmienic olej wysysajac go z miski, niz spuszczajac. Pytanie, jaka wysysarke sprawdzona zakupic? nie mowie o sprzecie warsztatowym. Chodzi mi o trwaly i dobry produkt, ktory posluzy dluzej niz kilka razy.
Rekomendowane odpowiedzi