Mateoa Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Witam, Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu marki AUDI A4 B8 rocznik 2008 w którym mam jeden mały problem mianowicie sprzedający nie posiadał płyty do nawigacji bez której niestety nie mogę odpalić mapy. Posiadam MMI 2g z czerwonym wyświetlaczem i czytnikiem usytuowanym w schowku. Przejrzałem OLX jak i allegro w celu zakupienia płytki ale niestety nic nie udało mi się znaleźć a więc moje pytanie czy ktoś ? Posiada ktoś płytkę z nowymi mapami 2015 bądź 2016 i chciałby się nią podzielić tzn sprzedać pożyczyć czy cokolwiek ;P
Vertor Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Czytnik navi powinien być w bagażniku a nie schowku:|
Mateoa Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 Czyli mam rozumieć, że była robiona jakaś przeróbka ??
udiyane Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Raczej,że nie posiadasz nawigacji a MMI jest w wersji podstawowej.
Vertor Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Sprawdź w bagażniku z lewej strony w nadkolu powinien być napęd do Navi. Wrzuć też fote konsoli środkowej i wiele się wyjaśni
Mateoa Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) zrobiłem zdjęcie;) Edytowane 2 Maja 2016 przez Mateoa
Vertor Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 To wygląda ja MMI LOW Basic. Jakbyś był z okolic WW to byśmy mogli się spotkać i sprawdzić czy płyta jaką mam pasuje. Bo poprzedni właściciel dał mi 2. Niemniej dość stare bo 2010 albo 2011. Niemniej jak dla mnie nawi w A4 znacznie gorsza w obsłudze i ma gorsze algorytmy od współczesnych nawigacji w tel komórkowych. Ja używam tego tylko jak jestem na starych drogach lokalnych by pokazywać jak przebiega droga i nie przesadzić z prędkością w zakręcie
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Przy takiej NAVI płyta CD z nawigacja jest w schowku pasazera
Mateoa Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 To wygląda ja MMI LOW Basic. Jakbyś był z okolic WW to byśmy mogli się spotkać i sprawdzić czy płyta jaką mam pasuje. Bo poprzedni właściciel dał mi 2. Niemniej dość stare bo 2010 albo 2011. Niemniej jak dla mnie nawi w A4 znacznie gorsza w obsłudze i ma gorsze algorytmy od współczesnych nawigacji w tel komórkowych. Ja używam tego tylko jak jestem na starych drogach lokalnych by pokazywać jak przebiega droga i nie przesadzić z prędkością w zakręcie Niestety mam strasznie daleko do WW (około 350 km), więc mam pytanko czy nie masz jednej płytki na zbyciu w razie gdyby nie działała na 100 % odeślę.
pkozerski Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Navi jest w schowku tam gdzie ma być i to jest MMI Basic, jeśli masz wzmacniacz to MMI Basic plus. Navi działa i odpowiednią płytkę możesz sam nagrać, jeśli znajdziesz na odpowiednich stronkach. Ale z góry mówię że nie warto, jak dla mnie a mam takie samo wyposażenie ta navi działa koszmarnie lepiej używać czegoś innego.
Vertor Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Niestety mam strasznie daleko do WW (około 350 km), więc mam pytanko czy nie masz jednej płytki na zbyciu w razie gdyby nie działała na 100 % odeślę. Jutro jak nie zapomne zerken bo coś mam wrażenie że u mnie jest DVD Czytnik wygląda następująco i początkowo o takim myśleliśmy jak pisałeś o navi w aucie
Rekomendowane odpowiedzi