Przemo c Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 kawał dobrej roboty chyba twoje modziki przerosły wartość auta po zakupie powodzonka w kolejnych modach
Tomasz_Stunt Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dobrze to wszytko wyszło, zrobione jest tu kawał dobrej roboty plus za to że nie boisz się grzebać przy elektronice
eryczek93 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 3 godziny temu, Przemo c napisał: kawał dobrej roboty chyba twoje modziki przerosły wartość auta po zakupie powodzonka w kolejnych modach Bardzo możliwe Szczerze powiem, że nie liczyłem 1 godzinę temu, Tomasz_Stunt napisał: Dobrze to wszytko wyszło, zrobione jest tu kawał dobrej roboty plus za to że nie boisz się grzebać przy elektronice Dzięki !
Pawisco Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 To się nazywa dbanie o swój samochód, pomimo swoich lat i przebiegu auto prezentuje się bardzo dobrze. Jak się silnik sprawuje, nie masz problemów po chipie? Pod Androida przerabiałeś tunel czy kupowałeś drugi z 2din? Jak działa radio, nie ma problemów z podłączeniem i późniejszym działanie? Myślę trochę o tym modzie u siebie...
eryczek93 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 12 godzin temu, Pawisco napisał: To się nazywa dbanie o swój samochód, pomimo swoich lat i przebiegu auto prezentuje się bardzo dobrze. Jak się silnik sprawuje, nie masz problemów po chipie? Pod Androida przerabiałeś tunel czy kupowałeś drugi z 2din? Jak działa radio, nie ma problemów z podłączeniem i późniejszym działanie? Myślę trochę o tym modzie u siebie... Po programie jeżdżę już jakieś 50kkm problemów nie mam żadnych. Dobrze zrobiony program nie obciąża za mocno silnika. Z resztą z mocy korzystasz tylko w razie potrzeby, nie piłuje auta na siłę Pod androida docinałem swój tunel, jedynie musiałem wymienić kosz na 2dinowy. Jeśli chodzi o andka to było sporo problemów po drodze, ale na ten moment wszystkie wyeliminowałem. Ja ze swojej strony polecam kupić na polskim serwisie aukcyjnym i bujać się później z polakiem, niż pisać maile na 2 koniec świata. Jakbym miał jeszcze raz decydować to na pewno zdecydowałbym się na andka drugi raz. Kamera cofania, navi, open fm, yanosik, bluetooth, sterowanie z kiery - największe atuty. W końcu telefon leży nieużywany podczas jazdy, a ja nie martwię się o mandaty czy za prędkość czy za gadanie przez telefon podczas jazdy.
eryczek93 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Opublikowano 13 Maja 2018 Zaktualizowałem wszystkie zdjęcia, bo niestety imageshack wyciął niezły numer ? Tak z informacji to autko wystawione na sprzedaż w kwocie 18000zł, czas na coś nowszego. Kontakt pw lub telefonicznie 796 669 633 Mimo tego jakieś tam plany były i wleciały całkowicie nowe przeciwmgielne plus do tego całkiem nietanie ledy. Deklarowane przez producenta 8000lm faktycznie daje rade, tym bardziej przy nowych lampach. Mały efekt wow czyli przed/po Już od dłuższego czasu planuję też moda z ledami w reflektory w miejsce h7 plus do tego ledy od tomnika w postój. Nowy właściciel dostanie już parę rzeczy przygotowanych pod moda.
eryczek93 Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Opublikowano 20 Maja 2018 Temat niestety z mojej strony zamykam, autko sprzedane. Dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze. Przejął je nowy użytkownik na naszym forum @radzik296 Niech służy!
Aleq Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 Co do halogenów przeciwmgielnych sam wiem jak to psuje efekt wizualny auta. Jak tylko znajdę chwilę to ogarnę. U Ciebie kolego wygląda to przecudnie; tak samo jak całe auto. Szkoda, że sprzedane. Chciałbym ujrzeć więcej modów w Twoim wykonaniu. Niech służy nowemu właścicielowi. Już wiesz co za wozidło będzie następne? Widząc ogrom w pracy jaki włożyłeś w delfinka to zapewne będzie ciekawie. Pozdrawiam
eryczek93 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Opublikowano 24 Maja 2018 Na ten moment dostałem służbową octavię, więc planów na nic nowego nie ma
Rekomendowane odpowiedzi