ParasoleK Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Witam, za 2-3 miesiące planuję tygodniowy wypad w jakieś ciekawe miejsce :-) Po głowie chodzi mi Zakopane, gdzie byłem ostatnio jakieś 18 lat temu, lub Góry Stołowe :-) Jakie macie doświadczenia związane z tymi miejscami?które z miejsc bardziej polecilibyście? Trochę przerażają mnie korki do zakopca o których tyle się słyszy :-) Bardziej skłoniłbym się chyba w kierunku Gór Stołowych :-) Znacie może jakieś sprawdzone noclegi w rozsądnych cenach we wspomnianych miejscach? Na internecie jest tego bardzo dużo, ale po 300 kilometrowej trasie, chciałbym zarezerwowane miejsce znaleźć, aniżeli niemiło się rozczarować :-) Pozdrawiam
udiyane Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Korki nie wcale tak straszne przy dzisiejszych nawigacjach bardzo łatwo je ominąć.Nocleg proponuje szukać na tej stronie go back to homepage Do wyboru,do koloru a niektóre z nich sam wykańczałem w drewnie: Edytowane 2 Maja 2016 przez udiyane
ParasoleK Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 Może posiada ktoś jakieś fajne noclegi na terenie G/S ?:-)
Rekomendowane odpowiedzi