joe Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Drodzy Panowie , Szarpie mi autem , przeważnie na 5,6 biegu miedzy 1700 a 2200 obr. Sprawdziłem kablem auto, brak błędów, wtryski, turbo, przepławka , czujniki ok Dwumasy nie słychać,pozostają mi juz chyba tylko sprzęgło tym bardziej ze jest tam chyba jeszcze oryginał na liczniku 265tys auto po małym chipie , lub poduszki silnika i skrzyni. Ogólnie moc jest ale na 1 biegu nie za bardzo mogę spalić gumę a przy 165km/360niutków i na 2 powinno coś sie dziać silnik avf czili sprzegło 240mm Panowie co myślicie ? dziękuje za odp właśnie wymieniłem filtr paliwa ale nic nie pomogło...przyszło mi na myśl ostatnia ale może właściwa diagnoza pada pompa i daje za małe ciśnienie na PD , lub nastawnik ? kostki dobrze nie łączą na wtryskach ? problem rozwiązany...kostka przy PD dzięki za tyle odp Edytowane 6 Maja 2016 przez joe
Damian Sych Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Siemka Czy to kostka przy pompkach? Edytowane 28 Lipca 2016 przez Damian Sych
Rekomendowane odpowiedzi