Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI A4 B7 machał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z chęcią zobaczę rs'a z taką kierownica :wink: ktoś poprostu przykleił znaczek z rs nic więcej

Otóż to. ; )

Nic nie przyciera przy tym et. No ale ty wiesz pewnie lepiej bo ty akurat tym autem jezdzisz :)

Właściciel spięty jak plandeka na żuku. Akurat coś wiem o gumie 235/35 na feldze 9,5j i stąd moja ciekawość w temacie. I nie pytałem o jazdę na wprost gdybyś miał jakieś wątpliwości. ; )

Opublikowano

z chęcią zobaczę rs'a z taką kierownica :wink: ktoś poprostu przykleił znaczek z rs nic więcej

Otóż to. ; )

W RS 4 było kilka kierownic do wyboru :whistling: była multi cała w skórze perforowanej z znaczkiem oraz okrągłą poduchą i przyciskiem S itd.

http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=75367061

Edytowane przez Norbas

Opublikowano

cos ten link nie dziala

Opublikowano

Na moje to kiera kombinowana. Ale jeśli faktycznie tak było jak mówisz to spoko, no offence. :hi:

Zewnętrznie jest kosa. Co to za folię na szybach masz?

Opublikowano

etka niby pokazuje że tak jest. Ale jest to i tak i tak zwykła multifunkcja tyle że była brana do eresa.

Edytowane przez TOM3K

Opublikowano

etka niby pokazuje że tak jest. Ale jest to i tak i tak zwykła multifunkcja tyle że była brana do eresa.

Ona była w standardzie za kiere z okrągłą poduchą trzeba było dopłacać :)

Znalazłem starą broszurę RS4 B7 na kompie

g8sg2c59.png

Opublikowano
  • Autor

Otóż to. ; )

Nic nie przyciera przy tym et. No ale ty wiesz pewnie lepiej bo ty akurat tym autem jezdzisz :)

Właściciel spięty jak plandeka na żuku. Akurat coś wiem o gumie 235/35 na feldze 9,5j i stąd moja ciekawość w temacie. I nie pytałem o jazdę na wprost gdybyś miał jakieś wątpliwości. ; )

no wlasnie masz 9.5 cala a ja mam 9. Duzo osob sie zdziwilo ze nic nie przyciera na zakretach , chcesz sprawdzic prosze przyjedz moge ci pokazac:)

Nie spiety tylko nie lubie takich docinek jak w sumie kazdy :)

Kiera musi byc ori nawet jest nr org od srodka przed kupnem wszystko sprawdzałem.

Opublikowano
no wlasnie masz 9.5 cala a ja mam 9

Owszem, różnica w szerokości ale również w osadzeniu. Wg kalkulatora Twoje felgi są 2mm bardziej wysunięte na zewnątrz niż moje i o to ta cała moja pogawędka. Masz też chyba trochę bardziej skręcony gwint to się koło schowało i to też różnica. :)

:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
no wlasnie masz 9.5 cala a ja mam 9

Owszem, różnica w szerokości ale również w osadzeniu. Wg kalkulatora Twoje felgi są 2mm bardziej wysunięte na zewnątrz niż moje i o to ta cała moja pogawędka. Masz też chyba trochę bardziej skręcony gwint to się koło schowało i to też różnica. :)

:thumbup1:

no widzisz wiec nie ma co sie dziwic ze mi nie przyciera :) a jakie ty kolo masz?

Opublikowano

Ładna sztuka :good: wpadaj na spoty kujawsko-pomorskie :hi:

Opublikowano

Fajnie się prezentuje. Gratki

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Siema w ostatnia sobote wstałem o 7 i pojechałem passatem w kombi ojca po fotele+ kanapa recaro od s4 oraz kompletny sufit :D trasa była do Warszawy gdzie mam jakieś 220km w jedna wróciłem jakoś po 13 i od razu zabrałem się do montażu :) w którym pomagała mi bardzo dzielnie dziewczyna :) co mnie bardzo cieszy.

Wszystko ładnie pięknie tylko nie pasowało mi lusterko bo dostałem od b6.

No i w sobote czeka mnie ciecie ściany miedzy kanapa a bagażnikiem i przerobienie mojego tyłu na składany :) graty już jada powinny być dzisiaj nawet , auto stanie się bardziej funkcjonalne . Mam nadzieje, że pójdzie gładko :D

Mam tutaj dwie fotki więcej wrzuce jak zrobie ten tył i skóre odświeże bo troche tego potrzebuje .

rtop8knv.jpg

txqat6fb.jpg

Opublikowano

No to teraz srodek bedzie sie mega prezentowal! Czekamy na lepsze foty ;)

Opublikowano

Elegancko. :thumbup1: Sam poluję na Recaro ale w pół skórce. :slina:

Opublikowano

ostatnio widziałem Cię, razem z Low Division, w Toruniu :) baaaaaardzo ładnie prezentuje się w ruchu :good: musisz koniecznie wpaść na spot kuj-pom, chętnie obadam to auto :)

Opublikowano
  • Autor

Elegancko. :thumbup1: Sam poluję na Recaro ale w pół skórce. :slina:

Sam chcialem pol skore ale zrezygnowalem :P lepsze to niz wcale :D

ostatnio widziałem Cię, razem z Low Division, w Toruniu :) baaaaaardzo ładnie prezentuje się w ruchu :good: musisz koniecznie wpaść na spot kuj-pom, chętnie obadam to auto :)

tak bylismy w piatek wrocilem do domu o 3 a o 7 wyjezdzalem juz do Warszawy po te graty:D

wielkie dzieki za zaproszenie i mile slowa :D mogles podejsc pogadac czy cos jesli bylem na spocie.

daj jakis namiar czy cos zebym wiedzial kiedy sa to bym wpadl jakby co:)

Ja sie bardzo czaje i bym z checia sie przejechal na Łódzkie zloty audi , tylko nie ma z kim narazie a fajnie by bylo na pare aut poleciec.

5gkbjuko.jpg

Dzisiaj strzelilem cos takiego :)

Doszla również paczka z zestawem colourlock i jutro bede mial troche roboty jak ogarne wszystko beda jakieś ciekawsze zdjecia :)

Edytowane przez mk2michal1993

Opublikowano

mogles podejsc pogadac czy cos jesli bylem na spocie.

widziałem Cię podczas przejazdu przez Toruń, jechałem z naprzeciwka :)

daj jakis namiar czy cos zebym wiedzial kiedy sa to bym wpadl jakby co:)

informacje o spotach znajdują się tutaj: http://a4-klub.pl/index.php?/forum/81-kujawsko-pomorskie/:)