Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

3.0TDI Q/ H&R/ USA/ Tuba Q5/ F1/ Cupra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

z własnego przykładu wiem że czarna felga z rantem to nic dobrego :wink: optycznie wydaje sie mniejsza , ciężka w utrzymaniu :wink:

Dlaczego ciezka w utrzymaniu? Mialem w poprzednim aucie czarna fele i wygladalo spoko :wink:

4da4d1c9c764e848626c9df307f83653.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Trzeba bardzo dbać o rant żeby go nie zapuścić, ale teraz jest tyle tych środków że głowa mała, dasz rade :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Co do optyki. Mysle, ze przez chromowany rant nie bedzie sie wydawac mniejsza. :)

Opublikowano

sam zobaczysz , każdy ma inne zdanie i gusta :wink: osobiście bym nie poszedł w takie felgi ale z chęcią zobacze jak sie będzie prezentować całość :wink:

Opublikowano

najwyżej przemaluje ;) chociaż też jestem zdania, że czarna felga optycznie wydaje się mniejsza..

Opublikowano

najwyżej przemaluje ;) chociaż też jestem zdania, że czarna felga optycznie wydaje się mniejsza..

zgadza się, czarny optycznie pomniejsza +rant tez pomniejsza optycznie felgę. Felgi bardzo ładne ale zobaczysz że przy felgach bez rantu obok, Twoje będą się wydawały że są sporo mniejsze.

Edytowane przez Lorence

Opublikowano
  • Autor

zgadza się, czarny optycznie pomniejsza +rant tez pomniejsza optycznie felgę. Felgi bardzo ładne ale zobaczysz że przy felgach bez rantu obok, Twoje będą się wydawały że są sporo mniejsze.

Ale mi ryjecie.. :/ Zaraz zglupieje :kwasny::D

Opublikowano

Zawsze do 10 dni możesz odesłać i kupić jednolitą ;) 19tkę :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Zawsze do 10 dni możesz odesłać i kupić jednolitą ;) 19tkę :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sprzedajacy felgi powiedzial, ze wysylka felg sie opozni, wiec odmowilem je... :kox::P Poszukam jakichs 19, choc latwe to nie bedzie :)

A to mod z dzisiejszego dnia :wink: Szybki przednie najslabsza folia przyciemnione.

6449668dc5b2f33010fef449f0bcd467.jpg

403925bf7dee0a620546e32bb2488382.jpg

7a22c38bf01d070dd01d2f7e0217865c.jpg

ba36496e42c51554b99c737bd4a296cc.jpg

Opublikowano

Dobry wybór, jak 19 bierz ori a jak nie ori to bardzo dobrych firm produkujących felgi, nie bierz nic po taniości i chińskiej plasteliny, bo będą do prostowania co chwila albo do śmietnika....

Opublikowano
  • Autor

Dobry wybór, jak 19 bierz ori a jak nie ori to bardzo dobrych firm produkujących felgi, nie bierz nic po taniości i chińskiej plasteliny, bo będą do prostowania co chwila albo do śmietnika....

I teraz znow szukanie felg czas zaczac.. :D Moj budzet jest dosyc niski. Moge przeznaczyc na 19" jedynie 3000zl.

Opublikowano

Tak poważnie. 3k może być ciężko. Jak nie zamierzasz totalnie glebić i zachować trochę komfortu to ładna 18 będzie ok. Tylko nie czarna a max grafitowa.

Opublikowano
  • Autor

Tak poważnie. 3k może być ciężko. Jak nie zamierzasz totalnie glebić i zachować trochę komfortu to ładna 18 będzie ok. Tylko nie czarna a max grafitowa.

Gwint to plan na sezon 2017r :) Jesli sie trafia ladne 19 to biore, jesli 18 to 18. :wink: Dobrze, ze odmowilem z rantem bo sporo ogladalem takich w necie i roznie to wyglada...

Choruje od dzis na BBS CH! :kox:

Opublikowano

No to jak jest plan na gwint to jednak 19. :)

Opublikowano
  • Autor

No to jak jest plan na gwint to jednak 19. :)

Ale na 2017! Tu pojawilo sie cos w miare ciekawego :

Felgi BBS CH028 18" ET 43 5x112 8J z audi s4 b7

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http://a4-klub.pl/index.php?/topic/362002-Felgi-BBS-CH028-18%22-ET-43-5x112-8J-z-audi-s4-b7&share_tid=362002&share_fid=41415&share_type=t

Opublikowano

Do sezonu 2017 zostało już tylko pół sezonu. ;)

IMO zdecydowanie lepszy wybór niż te z Allegro.

Opublikowano

za 3k znajdziesz jakieś używki 19-calowe :) jak nie ORI to Miron poleci Ci firmę, z której bierze dobre podróbki.. no i jest jeszcze dawmac

Opublikowano
  • Autor

za 3k znajdziesz jakieś używki 19-calowe :) jak nie ORI to Miron poleci Ci firmę, z której bierze dobre podróbki.. no i jest jeszcze dawmac

Nie jestem orzekonany co do podrobek.. :/

Opublikowano

to szukaj używek w dobrym stanie :) coś powinieneś dorwać :)

Opublikowano

Używki albo Dawmac, ale raczej ori używki, chwila jeszcze jest dołożysz 500 do odłożonej kwoty i będzie już w czym wybierać :good: ktos tu juz pisał na forum że gleba i koło to chyba pierwsze co powinno się robic jeśli chodzi o wygląd i stylistykę i ja w pełni się z tym zgadzam, nic jak te dwa elementy nie zmieniają tak bardzo auta i nawet jak wydasz więcej niż zakładasz, uwierz mi wysiadając z auta będzie Ci się gęba cieszyła :decayed:

Edytowane przez FroS-t