Mateusz Uchmanowicz Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Witam, zgodnie z tabliczką posiadam zawieszenie 1 BA o skali wagowej 8 z przodu i 8 z tyłu. Czy jeśli kupię springi o innej skali wagowej, mam na oku z s-line -20mm przód skala 9, tył skala 12 to będzie to siedziało nierówno ? Jak porządnie to dobrać bo sprężyn na olx czy allegro z sline jak na lekarstwo. Nie chcę obniżać eibachem bo będzie za nisko, chcę ori z s-line. Pomoże ktoś?
muunv Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Witam, zgodnie z tabliczką posiadam zawieszenie 1 BA o skali wagowej 8 z przodu i 8 z tyłu. Czy jeśli kupię springi o innej skali wagowej, mam na oku z s-line -20mm przód skala 9, tył skala 12 to będzie to siedziało nierówno ? Jak porządnie to dobrać bo sprężyn na olx czy allegro z sline jak na lekarstwo. Nie chcę obniżać eibachem bo będzie za nisko, chcę ori z s-line. Pomoże ktoś? Moim zdaniem jak już iść w dół to konkretnie. Pojeździsz jakiś czas i stwierdzisz, że jest za wysoko. Miałem zawiechy 1be i teraz mam 1bv. I jest za wysoko. Jedyne wyjście to pro kit
jacek70 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Co do kategorii wagowej to wszystko zależy jaka buda , jaki silnik , jaką waga. Najlepiej popytaj kogoś kto ma furę jak twoja o zawias i kategorię wagowe.
Mateusz Uchmanowicz Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Opublikowano 7 Maja 2016 Kategoria wagowa do mojego to 8 przód i 8 tył. Teraz pytanie czy dużo schodzić w dół czy wziąć 1be na takiej samej kategorii.
BF10 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Zejdziesz trochę niżej to i tak Ci będzie mało [emoji3] Pro kit myśle idealny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi