piotrsob1 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Jak masz kasę , to zrobisz wszystko wedle swojej fantazji Ale z drugiej strony patrzysz na spalanie , zazwyczaj Ci co ją mają na nie nie patrzą Musi palić więcej , bo ma więcej koksu dorzucone fizycznie do pieca Żeby jeździł o kropelce , to trzeba robić soft, najlepiej specjalnie optymalizowany pod spalanie A poza tym, to regulator spalania jest pod prawym butem kierownika , moje BPW w trasie mi pali pomiędzy 9 a 10 l/100 ( tylko ostatnio trochę spadło bo 16 punktów w poczekalni ) Edytowane 15 Maja 2016 przez piotrsob1
bubson22 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Mimo wszystko moja wizja na takiego avfa z osprzętem bpw jest następująca: egr, kat, dpf, przepływka i wszystko co z nimi związane do wyrzucenia fizycznie i w oprogramowaniu, później sofcik i auto na lata. btw. troche mnie te raporty spalania od kolegi bubsona22 zdziwiły, ori avf powinien mniej palić wydaje mi sie. moje spalanie jest na kolach 19 i oponach 235/35 ale ogolnie jak zrobielm ostatno trase ze srednia predkoscia 130 to spalanie wyszlo 7,2l wiec rewelacja jakby byly kola 16 lub 17 mysle ze spokojnie pod 6,5l by zeszlo. jestem mega zadowolony peka juz 3 ts.km i dalej spokoj tylko czasami wywali blad dpf ale to juz nie dlugo bedzie wirus i usowanie dpf.
misiek95 Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 no to faktycznie tragedii nie ma. ciekawi mnie moc przed i po programie.. pochwal sie od razu
bubson22 Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 no to faktycznie tragedii nie ma. ciekawi mnie moc przed i po programie.. pochwal sie od razu napewno pokaze;)
Rekomendowane odpowiedzi