lexyy Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Witam, wydobywa mi sie dziwny dzwiek z przedniej osi, huczenie sluszalne przy predkosci ok 50-90km/h. Huczenie to zwieksza sie po skrecie w lewo. Idac tym tropem zmienilem lozysko(skf) w prawym przednim kole, lecz huczenie nie ustalo, dalej glosniej przy skrecie w lewo, zmieniłem opony przod tyl, bez zmiany, objaw ten sam, co to może byc? Prosze o pomoc
oooprzemekooo Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 sprawdź przeguby wewnętrzne czy luzu nie mają
lexyy Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 Osiowego czy wzdłużnego? Wczoraj dolewalem oleju w skrzyni,nie pomogło
Orayle Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Mam to samo powyżej 100 km/h . myślałem że to zimowe opony ale po wymianie nie ustało nie wiem czy to z przodu czy z tyłu , dołączam sie do pytania
lexyy Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 ja już wiem, podnioslem po jednym kole, rozpędziłem do ok 80km/h, z prawej cisza, z lewej huczy łożysko, wychodzi na to ze ze zlej strony wymieniłem. Orayle tobie tez radze taki test
Orayle Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 ja już wiem, podnioslem po jednym kole, rozpędziłem do ok 80km/h, z prawej cisza, z lewej huczy łożysko, wychodzi na to ze ze zlej strony wymieniłem. Orayle tobie tez radze taki testdzięki ale mam quattro będzie problem żeby podnieść po jednym kole.
Rekomendowane odpowiedzi