Robert Pichlak Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Witam. Pany,mam problem i prosze o pomoc. Wcczoraj w pracy skradziono mi kluczyk od auta. Znalelienie go to chyba cud. Boje sie o auto bo ktos ma do niego klucz. Znajomy polecil mi wymiane licznika stacyjki z innego audi. Co tak naprawde jest potrzebne i ile to bedzie mnie kosztowalo. Prosze Was o pomoc
quadral20004 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 to lepiej jedz do aso.taniej chyba bedzie
Litai Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 W ASO musisz liczyć powyżej 2000 zł za komplet nowych wkładek, stacyjki, kluczyków + robocizna i kodowanie.
Viwaldi Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Jeżeli masz inne kluczyki, to możesz na nowo adoptować je do immo. Wiem, że to tylko środek zapobiegający uruchomieniu pojazdu, ale na początek to coś (można otworzyć auto a nie odpalić). Jeżeli masz na pilota to (chociaż drastyczny to krok) wymienić na byle jakie ze szrotu wkładki z tym, że sam też kluczykiem nie otworzysz. Takie na myśl w tej chwili przychodzą sposoby - zrobisz jak zadecydujesz sam. Powodzenia
ayew Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Może na allegro ktoś na części sprzedaje b5. Kupić wkładki, kluczyki a immo przełożyć. Do tego odcięcie zapłonu i bedzie ok. Edytowane 15 Maja 2016 przez ayew
quadral20004 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 wymien wszystkie wkladki drzwi i klapy.do tego bedziesz mial osobny kluczyk,do stacyjki zostanie ci ten co masz(jesli masz zapasowy)zaprogramuj imo tak jak kolega wyzej pisal i to bedzie najlepsze rozwiazanie.
bobersky Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Z drugiej strony tylko głupi człowiek narażałby się po to, aby ukraść samochód warty +-10 tyś zł. Może po prostu kluczyk zgubiłeś, a nie ukradli Tobie
robercik123 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 chudineze (11 maj 2016 - 17:41):Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy. sorki zalogowałem się na szybkiego przez fb i dlatego nie było danych o mnie. A ogólnie dziękuję za zainteresowanie i wypowiedzi doceniam pomoc. I na pewno ich nie zgubiłem. Z pilotem miałem tylko jeden i ten właśnie poszedł. Został mi tylko plastikowy i serwisowy. Narazie pozakładane blokady ale działam powoli. Jeszcze raz dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi