easymoonrider Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Jestem na etapie wymiany przekładni kierowniczej. W moim aucie siedzi podobno maglownica koyo z końcówką T. Niestety dostępność właśnie takiej jest bardzo ograniczona. Czy w związku z powyższym mogę wstawić inną? Jeżeli tak to jaką?V i n WAUZZZ8E85A113338
Bruuuum Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Jeden model przekładni jest do B6/B7, ewentualnie może być model pod servotronic, ale u Ciebie tego nie ma. Nie ma tez znaczenia czy koyo czy zf (ta druga nawet bardziej wskazana zw. na solidniejszą budowę).
brunkson Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 A z końcówką D z B7 do B6 podejdzie jak mialem nr czesci z koncowka T?
Sedrak Dan Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 kup wersje z servtronic i zmoduj auto od razu
mikrus36 Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 Podłącze się pod temat, też mi padła maglownica. Według ETKI mam dwa rodzaje możliwe 8E1422054A i z końcówką E. Nie mogę jednak nigdzie znaleźć używki. Oczywiście są z innymi oznaczeniami. Ma znaczenie? Chyba, że możecie polecić jakąś dobrą firmę która regeneruje magle? Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi