Rzeznik533 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Zaślepiłem koledze w a3 8l 1.6 102ps egr ale po jakimś czasie na liczniku zapaliła się kontrolka, czy ktoś podpowie mi jak za pomocą VCDS-a wyłaczyc egr w sterowniku tego autka ?
Rzeznik533 Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Opublikowano 17 Maja 2016 Nie da się za pomocą VCDS Trudno będzie jeździł z zapaloną kontrolka.
Tom A4 Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Nie no fachowa robota , jak coś innego się spierdzieli w aucie to kolega nawet nie będzie świadomy że psuje mu się auto.
Rzeznik533 Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Opublikowano 17 Maja 2016 Nie no fachowa robota , jak coś innego się spierdzieli w aucie to kolega nawet nie będzie świadomy że psuje mu się auto. Fachowa nie fachowa poinformowałem go że może wyskoczyć błąd, upierał się aby zaślepić egr mimo wszystko, więc wsadziłem kawałek blaszki, jemu nie przeszkadza ta kontrolka, ale mnie troche wkurza dlatego zapytałem czy jest możliwość wyłączenia egr za pomocą vcds-a.
Rekomendowane odpowiedzi