perkusista Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Zakupiłem manetkę z tempomatem 8K0 953 502 BK i taśmą 8K0 953 568 F lecz pod czas próby kodowania zgodnie z instrukcją WRCLAGUNA nie mogę tego zrobić. Proszę o pomoc w tej sprawie W module kierownicy nie mogę zakodować według instrukcji na 00001F gdyż wyskakuje mi błąd A przy próbie zakodowania mam takie okno bit2 i 3 są pod jednym oknem Zaznaczam CCS instaled gdyż ACC nie mogę ze względu na ten błąd dwóch na raz tez nie mogę zaznaczyć przy próbie adaptacji czujnika skrętu 1. przed 2. w trakcie Bloki pomiarowe po adaptacji Przechodząc do silnika i kodowania zaznaczam bajt 6 bit 0 Po czym wyskakuje mi błąd cały czas świeci mi kontrolka żółta EPC błąd w module silnika 4332 - P1647 (Sprawdzić kodowanie sterowników w obrębie magistrali danych) a w Can Gateway 00466 - sterownik elektroniki kolumny kierownicy (brak sygnału/brak komunikacji-sporadyczny)
wrclaguna Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 A przy próbie zakodowania mam takie okno bit2 i 3 są pod jednym oknem tutaj zaznaczasz w liscie kodowan 04 pozniej exit i kodowanie 1
Rekomendowane odpowiedzi