booolek Opublikowano 28 Września 2020 Opublikowano 28 Września 2020 tutaj masz numer 13S jest to barwa leda,,ważne żebyś ten numer kupił taki sam bądż maksymalnie z róznicą 2-3 numerów czyli przedział od 10 do 16...żebyś śie ni ewkurzal że led będzie miał inna barwe,,,pomijając że wg mnie jest to bix- nieskrętny,zrób zdjęcie lampy od przodu,,że by było widac czy obok soczeki jest odblask dodatkowy który doświetla zakręty,,,...skrętne lampy posiadają taki odblask a nieskrętne mają czarna zaślepkę,,to tak bez ściągania lamp można stwierdzić..
booolek Opublikowano 29 Września 2020 Opublikowano 29 Września 2020 W dniu 28.09.2020 o 20:02, Muskel1 napisał: To jest nie skrętny. Też tak pisałem wyżej ,,aczkolwiek róznie bywa i najklejki bywają różne i nie musza na 100% mówić tego jaka jest dokładnie lampa dlatego wolałem się upewnić
Dziku037 Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 A wkładał ktoś do zwykłej lampy h7 ksenon lub h7 LED? Bo chce dopasować coś kolorem do ledowych świateł dziennych. Wiem że nie ma na to homologacji i nie przechodzi przeglądu ale to nie jest problem.
Muskel1 Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Ty może nie widzisz w tym problemu ale inni jadący z naprzeciwka, których oślepiasz już go widzą i to znacznie.
Rekomendowane odpowiedzi