Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Granatowa Bestia...:)....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chciałbym pokazać mój nowy nabytek, posiadam go od dwóch tygodni jest to A4 B6 2.0 Benzyna z 2004 roku. Autko bardzo zadbane szukałem takiego egzemplarza "pod siebie" od 3 miesięcy i w końcu się trafił, jeśli chodzi o to co dla mnie jest najważniejsze to to że autko jest praktycznie całe w oryginale, jedyne co było robione to malowany przedni prawy błotnik jednak bez szpachli, poza tym nic więcej cała powłoka lakiernicza bez przejść poza tym wszystkie szyby włącznie z przodem również ori tak samo jak lampy, jeśli chodzi o wyposażenie to jest wszystko na czym mi zależało tzn. klimatronic dwustrefa, xenon ori + spryski, tempomat, grzane pupy o reszcie nie pisze bo to standard. Jeśli chodzi o samo autko bardzo przyjemnie mi się nim jeździ, nie ma to być zrywacz asfaltu, gdyż te czasy mam już za sobą teraz stawiam na komfort i ciszę pewnie w niedługim czasie tak czy inaczej pomodze coś jak w każdym aucie które miałem, ale będą to głównie zmiany stylistyczne. Z ciekawostek autko posiada niemiecki TUV do 2017 roku, ostatnio gdy robiłem pierwszy przegląd w polsce to nie ukrywam fajnie było usłyszeć od diagnosty że jakość spalin i cała reszta jest bardzo dobra:) w miarę upływu czasu będę aktualizował temat, dodam jeszcze tylko że na początek wpadł oczywiście cały pakiet startowy tzn. został wymieniony olej wraz z filtrem do tego nowy filtr powietrza i kabinowy, odgrzybiona klima, rozrząd był zmieniany w Niemczech 30 tys km temu także jeszcze pojeździ, narazie to tyle...pozdrawiam

img-20160521-184255.jpg

img-20160521-184301.jpg

img-20160521-184309.jpg

img-20160521-184317.jpg

img-20160521-191855.jpg

img-20160521-192016.jpg

img-20160521-192036.jpg

img-20160521-192127.jpg

img-20160521-192203.jpg

img-20160521-192325.jpg

Opublikowano

Zadbana bestia:)

Opublikowano

I to sie nazywa prawdziwy OEM :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Od prywatnego czy z komisu?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Widać ze zadbany podoba mi się kolor ☺

Bezawaryjne jazdy życzę.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Autko na zdjeciach fajowskie tylko ciekawe jak bedzie z olejem:) Bo to silnik tzw. wysokiego ryzyka:)

Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

dzięki koledzy za opinie, jeśli chodzi o sam silnik to nawet gdyby co dolewanie oleju nie jest dla mnie jakimś mega problemem, a tak wogóle tym czasem zakupiłem do auta felgi 18" malowane w kolorze grafitowym, do tego wpadły nówki sztuki oponki Vredestein Giugiaro 225 40 R18, ponadto wymieniłem sobie oświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej kupując całe nowe lampki led z homologacją które mogę polecić szczerze każdemu efekt bardzo dobry elegancko doświetlają całą tablice rejestracyjną, na autko wpadły też emblematy z sline gdyż w najbliższym czasie wpadnie również cały pakiet:) mam też jedno pytanie do znawców tematu chciałby trochę obniżyć auto ale tak o 2-3 cm z tego co wyczytałem najlepiej założyć ori zawias od sline, a czy ktoś może próbował czegoś innego np. mam tu na myśli sprężyny obniżające myślałem o mts technik? z chęcią wysłucham waszych porad...

5128246684.jpg

img-20160528-182346.jpg

6219242607.jpg

5837754713-1.jpg

Opublikowano

dzięki koledzy za opinie, jeśli chodzi o sam silnik to nawet gdyby co dolewanie oleju nie jest dla mnie jakimś mega problemem, a tak wogóle tym czasem zakupiłem do auta felgi 18" malowane w kolorze grafitowym, do tego wpadły nówki sztuki oponki Vredestein Giugiaro 225 40 R18, ponadto wymieniłem sobie oświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej kupując całe nowe lampki led z homologacją które mogę polecić szczerze każdemu efekt bardzo dobry elegancko doświetlają całą tablice rejestracyjną, na autko wpadły też emblematy z sline gdyż w najbliższym czasie wpadnie również cały pakiet:) mam też jedno pytanie do znawców tematu chciałby trochę obniżyć auto ale tak o 2-3 cm z tego co wyczytałem najlepiej założyć ori zawias od sline, a czy ktoś może próbował czegoś innego np. mam tu na myśli sprężyny obniżające myślałem o mts technik? z chęcią wysłucham waszych porad...

5128246684.jpg

img-20160528-182346.jpg

6219242607.jpg

5837754713-1.jpg

Teraz to dopiero wyglada! Mega! :kox:

Opublikowano
  • Autor

To narazie nie wygląda ale będzie, jak wpadnie cały pakiet sline, zacząłem od najdroższej kwestii czyli felg reszta już jakoś pójdzie;) lotkę na klapę i listwy już mam tylko czekają na pomalowanie...

Edytowane przez Robi...A4

Opublikowano

Auto bardzo ładne, widać że nie pierwsze lepsze.

Sam złożyłem w tym roku takie felgi, w podobnym kolorze i auto prezentuje się o niebo lepiej.

Możesz wysłać na pw link do aukcji lampek i zdjęcie jak wygląda taki setup w nocy?

Tapnięte z mojego Sony Z3

Opublikowano
  • Autor

to są dokładnie te lampki

Auto bardzo ładne, widać że nie pierwsze lepsze.

Sam złożyłem w tym roku takie felgi, w podobnym kolorze i auto prezentuje się o niebo lepiej.

Możesz wysłać na pw link do aukcji lampek i zdjęcie jak wygląda taki setup w nocy?

http://allegro.pl/podswietlenie-led-audi-a4-b6-b7-a6-c6-a3-a8-q7-i6219242607.html

dokładnie te lampki, mam jedno zdjęcie zrobione telefonem także bez szału aczkolwiek bardzo ładnie jest podświetlona cała tablica rejestracyjna:)

img-20160528-212902.jpg

Opublikowano

Dzięki bardzo, zamówię i do siebie bo nie biją za bardzo w dół, tylko tak w sam raz.

Opublikowano
  • Autor

w dół trochę biją ale jest homologacja i zawsze to też nowe szkiełka, jak dla kogoś jest za jasno zawsze można odrobinę przyciemnić :wink: dla mnie jest ok

Opublikowano

Ładny, ale trochę pracy cie czeka jeśli chodzi o s-line.

Powodzenia

Co do obniżenia to eibachy tylko dobierane pod wagę a nie pod silnik.

Opublikowano

O jaka ładna :-) mam identyczna i wydaje mi się ze też zadbany egzemplarz.

Opublikowano

Ładny, ale trochę pracy cie czeka jeśli chodzi o s-line.

Powodzenia

Co do obniżenia to eibachy tylko dobierane pod wagę a nie pod silnik.

Duzo pracy, wysilku i $ ale powodzenia! :)

Opublikowano

Bardzo ładna i te felgi. Ledy takie same kilka dni temu założyłem :D
Przyczepności.

Opublikowano

Witam fajna jak swoja kupowalem to identycznie wygladala powodzenia w rezaniu