Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Co kupujecie swoim bliskim pod choinkę ? Jakieś przydatne rzeczy czy lecicie z jakimiś bzdurkami ? Kupujecie to co życzą sobie wasi bliscy ..czy staracie sie ich zaskoczyć ? Co roku kupujecie co innego czy z góry wiecie , że kupicie to samo tylko z inną etykietą ? Przyznam sie , że ja kompletnie nie wiem co mam kupić rodzicom ...bratu ..kobiecie ( tu zarys planów niejako mam ) ..i ...M Macie jakieś juz jakieś plany co do prezentów ?
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Hmm rodzicą to pierdoły jakies małe cos co sie przda tacie np scyzoryk na ryby mamie jakis świecznik wazonik czy cos takiego Babcią jakies gliniane figurki z mikołajem Cioci i Wójkowi jakies filmy na DVD albo jakies zestawy kosmetyków Bracią i Siostrą hmm pierdoły Gry na PC z seri platinium ) Docia hmm co powie to jej kupie nie lubie robić niespodzianek bo potem jest niezadowlona dostaje odpowiedzia kwote i cos sobie wybiera i to tyle a najwiekszy prezent i tak ja sobie sam kupuje w tym roku nie wiem co to będzie ;P bo mam za duzo pomysłów
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 i to tyle a najwiekszy prezent i tak ja sobie sam kupuje w tym roku nie wiem co to będzie ;P bo mam za duzo pomysłów Wystarczy zobaczyć Twoja listę modów Kurde ja mam problem zawsze .. Kobiecie to pewnie kupie jakiś markowy sweterek albo inny element garderoby ..bo perfumy odpadają bo ma ich za dużo ..tak samo jak biżuterii ..rok temu kupiłem jej kuferek na pierździonki i inne błyskotki wiec pomysł spalony .. kolejny zestaw domowego SPA to też lipny pomysł Ojciez zapalony wędkarz ..ma juz prawie wszystko .. prócz łódki ..ale to za drogi gips .. hm.. i tu jest problem .. Mama..kosmetyki ..albo jakaś część garderoby .. Brat.. w sumie nie mam z nim kontaktu I nie wiem co by chciał ..a co juz ma .. Babcia... ciepłe skarpety ..termofor M....jeszcze nie wiem
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no to ja nie wiem kup tacie fajke z ości ryby albo z wieloryba
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 no to ja nie wiem kup tacie fajke z ości ryby albo z wieloryba Ojciec rzucił faje juz parę lat temu .. Kurde ..z nim mam zawsze największy problem Kupie mu tego antystresującego cycka do ściskania
Azunia Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 co można kupić na prezent: Mama (teściowa, babcia): 1. portfel, nowy zawsze sie przyda, (my kupiliśmy teściowej taki jak ten pierwszy z prawej w drugim rzędzie) z kolekcji Swarovsky z kryształkami, śliczny i gustowny prezent, (mam taki jak pierwszy z lewej u góry) (jak ktoś chce obejrzeć to przykładowy link: http://www.twenga.pl/dir-Moda,Torby-i-galanteria-skorzana,Portfel-13642), 2. perfum, 3. jakieś ozdoby, np. korale, broszka, kolczyki, czyli błyskotki, 4. ładny sweterek, bluzkę 5. wazon, może być albo z kryształem albo z bursztynem, na pewno się spodoba, 6. kapcie Tata (teść, dziadek): 1. portfel skórzany 2. koszula 3. kapcie 4. sweter 5. komplet kosmetyków dla mężczyzn, (może być do golenia albo pod prysznic) 6. etui na okulary Siostra, brat (dzieci rodzeństwa): jak mali: zabawki ( lalki, misie, samochody, układanki, puzzle, gry planszowe, bajki), mp3, jakiś ciuch, łakocie. nastoletni: gra komputerowa, płyta z fajną muzą, fajny ciuch, jakaś biżu (srebrny łańcuszek, itp.), pasek do spodni np. mustang, perfum (woda toaletowa), bluza. Dorośli: perfum, jakieś ozdoby, np. srebrny łańcuszek, korale, broszka, kolczyki, czyli błyskotki, portfel, koszula, sweter, komplet kosmetyków dla mężczyzn, (może być do golenia albo pod prysznic), płyta z fajną muzą ( filmem), karnet na solarium, Żonie (dziewczynie): biżuteria ( kolczyki, łańcuszek, bransoletka, pierścionek), bielizna ( ), portfel, perfum, ładny sweterek (bluzka), Mąż ( chłopak): pasek do spodni, bielizna, perfum, komplet kosmetyków dla mężczyzn, (może być do golenia albo pod prysznic), bluza, fajna książka, płyta z muzyką. [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 12:14_________________________________________________jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to napiszę
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Żonie (dziewczynie): bielizna ( ) Yelo juz wiesz co kupić Ide zajrzę do Intimissimi .. co one tam za zestawy mają ..
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 po co bielizna kurde ja to nigdy sie nie napatrze bo zawsze spada szybciej niz bym chciął ;P
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 po co bielizna kurde ja to nigdy sie nie napatrze bo zawsze spada szybciej niz bym chciął ;P No nie ..człowiek sie nigdy nie nacieszy widokiem
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 no włąsnie wiec strata kasy Lepiej kupić Durex Play i wiadro baterii :polew:
grippen Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Lepiej kupić Durex Play i wiadro baterii podłączysz pod akumulatori taniej wyjdzie
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no włąsnie wiec strata kasy Lepiej kupić Durex Play i wiadro baterii :polew: o widzisz idealny pomysł będzie darmowe zrzucanie tłuszczyku gratis
Gość MACHINE Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Durex Play to porażka, więc też strata kasy
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ale 100 szt musi zrobić szał :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 ale 100 szt musi zrobić szał :polew: :polew: :polew: Znawca
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ale 100 szt musi zrobić szał :polew: :polew: :polew: Znawca to juz prawie trzesienie ziemi :polew:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Pomysł Boberka ..mega orgazm pod choinkę ..100 Duraxami
Rekomendowane odpowiedzi