Nowak50 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Witam. Ostatnio zastanawiam się nad dołożeniem pakietu sline do mojej b6 i nurtuje mnie pytanie czy warto rezac czy sprzedać i kupić fabrycznego sline. Za dodaniem pakietu przemawia do mnie aktualny stan, oryginalny przebieg 240tys km. Co wy sądzicie na ten temat ?
koszo13 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Jeżeli masz pewność co do samochodu to warto się bawić w dokładanie. Znaleźć a4 w ORI, Sline i w dobrym stanie jest ciężko.
Nowak50 Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 Dokładka pewnie by wyszła lepiej finansowo
koszo13 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Ale myślisz tylko o BODY KITach czy i wnętrze, zawias ?
Nowak50 Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 Planuje zrobić przedni zderzak ze spryskami, tylni na 2 kominy i czujnikami, listwy progowe , lotka, felga niekoniecznie od sline ale fajnie byłoby, zawieszenie 1be, fotele pół skóry, listwy progowe wew i na drzwiach, podsufitkę zostawię jasną bo mam czarne wnętrze, dekory okleję folią no i to chyba na tyle
black dragon 5 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Ja bym wolał org. Ale ciężko znaleźć. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Nowak50 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 No właśnie a nie chciałbym kupić jakiegoś trupa i wkładać w niego $$
greg2505 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 jak masz pewne auto to dokładaj pakiet i tyle, kupując ori s-line w bdb stanie trzeba trochę zapłacić,tanie to tylko trupy,a różnica tylko taka że we wlepce nie będzie kodu
Nowak50 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 na wlepce mi nie zależy, ważny jest stan auta
greg2505 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 więc rezaj ,ja z golasa zrobiłem całkiem przyzwoite auto,właśnie kupiłem lotkę do kompletnego s-line zewnętrznego ,jakbym kupił gotowca pewnie dawno bym go sprzedał ,a tak cały czas coś się zmienia i cieszy oko,wszystko zależy jak bardzo lubisz grzebać przy aucie,
Nowak50 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Praca przy samochodzie to dla mnie relax pomimo nerwow jakie towarzysza :-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
MichałA4 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Moje zdanie jest takie samo jak poprzedników, jeżeli jesteś pewien auta to dokladaj pakiet samemu, za ori s-line z końca produkcji trzeba sporo zapłacić a i tak większość do roboty, tu wiesz co masz, nie jest to też nic czego się nie da ogarnąć wszystkie graty na pewno sam do kupy poskładasz, a jak dorwiesz el w kolorze to może i bez lakierowania się obejdzie. S-line zew sporo odmlodzi tego dziadka.
Nowak50 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Nawet avant w sline moze dobrze wygladac i miec charakterek bo seria wyglada tak jak mowisz na dziadkowata. We wakacje bede sie zabieral za szukanie czesci i dzialal :-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi