tomekhxc Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 wyrzuciles regulacje z tylu i na czym sprezyna lezy? gume dawales?
RobsonSNC Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Pierwsze zdjecie moglbys do kalendarza zglosic,nadaje sie![emoji106]
suppapeter Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 @tomekhxc Dobrze że pytasz.. na niczym ani na gumie, ani na regulacji i jak na razie nic nie skrzypi, w razie czego mam regulację w bagażniku
tomekhxc Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 o widzisz, i tak normalnie sprężyna do blachy dolega? nie masz gumy ani od dolu ani od góry?
suppapeter Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 z góry jest założona, a z dołu dolega wszystko normalnie
tomekhxc Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 i mówisz ze wszystko ok? musze przetestowac to u siebie
FroS-t Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Sie wkurwiaaaaają jadąc za Tobą Zawartość dodana 5 minutes later 2 godziny temu, RobsonSNC napisał: Pierwsze zdjecie moglbys do kalendarza zglosic,nadaje sie! Zdecydowanie
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 10 minut temu, FroS-t napisał: Sie wkurwiaaaaają jadąc za Tobą Zazdroszczą
tomekhxc Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 10 godzin temu, FroS-t napisał: Sie wkurwiaaaaają jadąc za Tobą obserwuja czy powietrze z kół nie zeszło
Norbas Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Super wyszło i auto świetnie się prezentuje
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 13 godzin temu, tomekhxc napisał: obserwuja czy powietrze z kół nie zeszło
suppapeter Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Pierwsze dni pojeździłem na 4 barach , żeby opona ładnie się ulożyła, potem zmniejszyłem do 3, myślę że tyle wystarczy na robocza wartość
suppapeter Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziękuję i jeszcze raz dziękuję , ale nie obyło się bez strat ale takie życie, na pęknięty lakier nakleiłem naklejkę dopóki nie wstawię samochodu ponownie do lakiernika lepsze to niż pęknięty lakier Rollnołem 4 nadkola żeby już było wszystko było na cycuś glancuś ( nic nie ocierało na wybojach ) ++ dowód rejestracyjny w rękach właściciela Zawartość dodana 0 minutes later Film z rolowania video-1491512465.mp4 Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez suppapeter
suppapeter Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mogłaby pójść jeszcze niżej, ale na nasze drogi to dramat nadkoli bym nie miał..
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mi poprostu tak średnio sie to widzi jak nadkole nachodzi już na opone, ale to tylko Moje takie tam
suppapeter Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie no rozumiem powiem Ci tylko że na żywo wygląda to o wiele lepiej
Rekomendowane odpowiedzi