jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 bydgoskie progi zwalniające będą Cię wkurzać ja na jednym zostawiłem w sobotę płytę pod silnikiem.. mina Żanety, która pierwszy raz słyszała szuranie po progu zwalniającym - bezcenna
FroS-t Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 To fakt, w realu zawsze inaczej troche Zawartość dodana 1 minute later szuracze....... jak Jedrek wezmie kiedyś cabrio do Bukowiny będziemy jechac 12 godzin
suppapeter Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Powiem wam że nie mam problemów z progami zwalniającymi, ani to że jest bardo nisko, największy ból d*py mam z rantami felg .. :/
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 3 minuty temu, FroS-t napisał: jak Jedrek wezmie kiedyś cabrio do Bukowiny będziemy jechac 12 godzin zobaczymy czy w przyszłym roku się odważę pojechać Cabrio
suppapeter Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Będę jechał grzecznie za tobą Dzisiaj w wiadomościach mówili że w Bukowinie jest bialutko
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Kiedy to w końcu spasujesz jak należy? Masz na zachęte Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez uszol
suppapeter Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 @uszol myślałem że spas, nie mam wcale taki zły twoje zdjęcie na zachętę mnie rozwaliło, to ty zamiast odbojów, to masz z tyłu klocki drewniane Ja właśnie przez taki spas rozwaliłem te nadkole - jak to się mówi choroba wieku dziecięcego, wszystkiego sie uczę od samego początku Zawartość dodana 5 minutes later
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Bo seryjne odboje nadają sie... do seryjnego zawieszenia. Musisz zablokować skok amora i nic sie błotnikom nie stanie... odezwałbys się to byś wiedzial co i jak :-) A teraz bulisz PS wypychaj tą dupcie bo wąska jak dziewica Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez uszol
suppapeter Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 teraz już wiem, co zrobiłem nie tak w sumie racja, trochę po czasie, ale będę się odzywał
dekiel 13 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zapodaj konkretną końcówkę wydechu bo ta to straszna bida . takie fele i stance a d*pa do d*py.
suppapeter Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Była w planach ale na razie się z tym wstrzymam, w planach jest swap na 18.T na koniec sezonu, lub już w następnym sezonie. Powodem swapu jest prawdopodobnie uszczelka pod głowicą ( olej w płynie chłodniczym ) albo może być to sama głowica , która przepuszcza - tego akurat nie wiem , ale czego jestem pewny że w zaistniałej sytuacji nie opłaca się robić planowanego rozrządu lub wymiany oleju. Pieniądze wolę poświęcić na nowy silnik, w którym zrobi się remont itp wtedy wleci też nowy wydech i w tym nowe końcówki A teraz trochę z innej beczki, nie spodziewałem się, że będę stał w Castoramie i szukał odpowiednich desek żeby wjechać do pracy, dodaje filmik z pierwszej próby , - nie udało się bez tarcia ... Dzisiaj dokupiłem deski i udało się z delikatnym przetarciem - ale wyżej d*py nie podskoczę.. Mały zestaw, na gorsze warunki .. Polecam Ja czyli Suppapeter ^^ Zawartość dodana 1 minute later Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez suppapeter
jedrekx Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 a ze mnie się śmiałeś jak mówiłem, że zmieniłem garaż dla Cabrio bo do domu nie jestem w stanie wjechać
suppapeter Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zwracam honor Jędruś , nie spodziewałem się ze będę miał aż takie problemy
RobsonSNC Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A trzeba bylo kupic Toyote Aygo,jak Pan za Toba,i zycie byloby prostsze![emoji14][emoji23]Kolo wyglada oblednie,a jeszcze z takiej perspektywy...[emoji7]Jak masz w planach zdesie z s-line lub dokladke z Cupry,to dopiero bedzie rzezba przejechac taki prog![emoji2]Niemniej jednak czekamy na dalsze zdjecia i filmiki,oby juz z mniej klopotliwych wyczynow. [emoji6]
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 20 minut temu, RobsonSNC napisał: A trzeba bylo kupic Toyote Aygo,jak Pan za Toba,i zycie byloby prostsze! Kolo wyglada oblednie,a jeszcze z takiej perspektywy... Jak masz w planach zdesie z s-line lub dokladke z Cupry,to dopiero bedzie rzezba przejechac taki prog! Niemniej jednak czekamy na dalsze zdjecia i filmiki,oby juz z mniej klopotliwych wyczynow. Bo to chory człowiek jest, miał by pińc lat młotrzo
afroo. Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) 3 godziny temu, suppapeter napisał: żeby wjechać do pracy Tzw. chcieć, a móc. Najpierw trzeba było ogarnąć temat dojazdu do domu/pracy/miejsc często odwiedzanych, a później skręcać gwinta tak, żeby się tam dostać. Wygląda to mega dobrze ale zastanów się nad sytuacją, kiedy będziesz potrzebował pilnie gdzieś się dostać - będzie czas na podkładki? - oczywiście nie życzę takich sytuacji ale trzeba to na chłodno przekalkulować. Znam z autopsji temat daily i chęci na więcej ale tu bez aira nawet drewno nie pomoże. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez afroo.
suppapeter Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Powiem Szczerze, jakbym podniósł ten samochód i dał mniejszy naciąg, nie wyglądałoby to w żaden sposób Zdaje sobie sprawę jeżeli chodzi o praktyczność na co dzień jest dramat ale jaki banan na twarzy jak się jedzie tym autem (bezcenne ) może po roku znudzi mi się noszenie desek, albo i nie .. Czas pokaże.. Widok ludzi jak podjechałem do progu, wyciągnąłem deski - bezcenne
Rekomendowane odpowiedzi