Mariusz Szczepaniak Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) witam potrzebuje pomocybw podlaczeniu audi a4 1996 kombi 1.8 avant jesli ma ktos czas prosze o pomoc email podam jesli ktos ma chwilke bo mecze sie z tym i za ciula nie wychodzi Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Mariusz Szczepaniak
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 kolego napisz jaki masz konkretnie problem to może ktoś pomoże
Mariusz Szczepaniak Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) witam wiec tak potrzebował bym jakiejs instrukcji które kable z centralki podpiac do kostek w aucie i jakich kostek zeby zamykało i otwierało z pilota. Gdzies przeczytałem ze trzeba niby przeciac kabel w aucie od centralnego i połaczyc je z kablami od centralki co kupiłem ale nie wiem ile w tym prawdy a nie chciałbym czegos popalic. Znalazłem w kostce od auta które sa za domykanie szyb za kierunki i teraz reszta mi jeszcze została mniejwiecej orientuje sie jak to powinno byc podłaczone ale jak naciskam pilotem to słychac na centralce ale nie zamyka ani nie otwiera Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Mariusz Szczepaniak
fanthomas18 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 witam wiec tak potrzebował bym jakiejs instrukcji które kable z centralki podpiac do kostek w aucie i jakich kostek zeby zamykało i otwierało z pilota. Gdzies przeczytałem ze trzeba niby przeciac kabel w aucie od centralnego i połaczyc je z kablami od centralki co kupiłem ale nie wiem ile w tym prawdy a nie chciałbym czegos popalic. Znalazłem w kostce od auta które sa za domykanie szyb za kierunki i teraz reszta mi jeszcze została mniejwiecej orientuje sie jak to powinno byc podłaczone ale jak naciskam pilotem to słychac na centralce ale nie zamyka ani nie otwiera Wystarczy trochę poszukać, temat ładnie opisany. Podłączałem u siebie BX20, schemat od sterownika masz, kable w aucie podłączasz tak jak jest to opisane w temacie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/43965-all-b5-podlaczenie-sterownika-centralnego-zamka-opis-i-zdjecia/
Mariusz Szczepaniak Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 podlaczylem wlasnie przed tym postem ale dziekuje a da rade z tym sterownikiem dorobic domykanie szyb Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka
fanthomas18 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja u siebie nie podłączałem domykania szyb ale spróbuj wg opisu podłączyć
Mariusz Szczepaniak Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 nie no podlaczylem dziala wszystko dobrze tylko chodzi mi czy mozna gdzies sie podpiac kabelkiem zeby zrobic domykanie szyb bo w innych centralkach jest kabel specjalnie do domykania a tu nie ma a domykanie jest sterowane.masa Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka
fanthomas18 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Może ten sterownik nie obsługuje domykania szyb?
Mariusz Szczepaniak Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 siema jestes mam pytanko
Rekomendowane odpowiedzi