Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black 2.0 T Quattro by Tom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

u mnie na szczęście bez zakucia można do tych 350 gonić tak jak to Arek zrobił u Gregora, ale cenowo to masakra :wallbash:

Opublikowano

Kurde chciałbym ponarzekać, że nic nie robisz... ale nie mogę :grin:  widzę, że cały czas coś dłubiesz, plany bardzo dobre !

Opublikowano
  • Autor

plany cały czas się ewaluują, jak tylko udaje mi się przekonać żonę ciągłym marudzeniem i wysłuchaniem że bardziej dbam o samochód :decayed:

Opublikowano
4 godziny temu, tom4275 napisał:

plany cały czas się ewaluują, jak tylko udaje mi się przekonać żonę ciągłym marudzeniem i wysłuchaniem że bardziej dbam o samochód :decayed:

Znam ziomka, który ściemniał żonie, że nic w aucie nie zmienił... a Ibiza 1.9TDI miała 300 koni :decayed:

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, SgtR napisał:

Znam ziomka, który ściemniał żonie, że nic w aucie nie zmienił... a Ibiza 1.9TDI miała 300 koni :decayed:

oj tam oj tam, prawie seria, a te pozostałe kucyki to się przyplątały :kox:

Opublikowano

Grill to ori rs4? :) Pokaz fote mocowania gasnicy pod fotelem :P

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

ori i jeszcze do tego kupiony za śmieszne pieniądze w pięknym stanie :whistling:

o to mocowanie:

AFsQ0e0.jpg

dn4acXc.jpg

Opublikowano

Zapodasz jakaś hybryde i dp i pod 300 podejdziesz w dobrych pieniądzach. 

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, jarek920 napisał:

Zapodasz jakaś hybryde i dp i pod 300 podejdziesz w dobrych pieniądzach. 

bardziej się nastawiam na K04 no i jeszcze oprócz dp to ic'ek by się przydał bo już nawet teraz czuję że mało jak ciepło się robi

Opublikowano

Do 300 da rade w niemczech na forum a4 widziałem i 350 na orginalnych coolerach, orginalne mają kolo 6 litrów teoretycznie przyjmuje się 2 litry na 100KM zakładać trochę większego chinczyka  nie widzę sensu napewno nie pomoże za dużo ,poza tym ba tym forum kolegalnie ma 310KM i mówił ze daje rade .

Opublikowano
  • Autor

myślałem raczej o jakimś oryginale niż o chińczyku, ale skoro taki zapas jest to szkoda wyrzucać kasy jak mi to praktycznie nic nie da, dzięki za radę :hi:

Opublikowano

Jeżeli BARDZO chcesz się bawić, to szukaj tych aluminiowych z Q5 albo TTRS, są szerokie, ale niskie i w miarę cienkie. Ładnie włażą pod S-Lineowy zderzak

Opublikowano
  • Autor

właśnie o tym z Q5 myślałem bo sporo ich jest i za małe pieniądze, ale Jarek twierdzi że przerost formy nad treścią więc chyba sobie daruję

Opublikowano

Zrobisz hybryde za 2.5kola dp 500stow i program i 300 jak pompa zdrowa dasz rade. Na 350 pójdzie ci 3 razy tyle kasy i jeśli jedziesz tym autem trochę to zawsze mniejsza awaryjność. Ja swoim nie robie dużo ale kolo 20 tys rocznie mam program i mi styka i tak audi nigdy nie będzie demonem szybkość z powodu wagi każda Ibiza pod 200km będzie mnie objezdzac. 

Opublikowano

swietna ta twoja audi,dodatki kastomowe naprawde super i bez udziwnien,pewno normalny kowalski jakby sie z passata przesiadl do by myslal ze to orginal

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, rs4wagon napisał:

swietna ta twoja audi,dodatki kastomowe naprawde super i bez udziwnien,pewno normalny kowalski jakby sie z passata przesiadl do by myslal ze to orginal

dzięki, fajnie że jest parę osób którym się projekt podoba :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

kolejny kroczek w projekcie ... zawitała nowa kiera, oczywiście dostosowana do pozostałych elementów :P

wZeLgDh.jpg

Opublikowano

Fajniutka, Tt?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, karol1981 napisał:

Fajniutka, Tt?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

tak, tt'ka w rs'ie

Opublikowano

Ładna kiera, dobre posunięcie :)

1. Z ciekawości ile wyniosła cię ta przyjemność?

2. Gdzie robiłeś program?

3. Kata wycinałeś? Wleciał dp?

Podrzuć filmik jak się to zbiera :)

Edytowane przez Baarteek95