Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black 2.0 T Quattro by Tom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 13.09.2017 o 19:59, tom4275 napisał:

zawias standardowy 1BE, trochę za szerokie felgi wsadziłem i jak zejdę niżej to przednimi felgami objadę błotniki bo minimalnie wystają za obrys

Im niżej przód tym bardziej koła chowają się do wewnątrz więc może nie będzie tak źle. ; )

Ciekawe te Twoje rzemiosło.:good:

Opublikowano

Ale dopieszczony :)

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, afroo. napisał:

Im niżej przód tym bardziej koła chowają się do wewnątrz więc może nie będzie tak źle. ; )

Ciekawe te Twoje rzemiosło.:good:

myślisz że 9 cali z et33 wlezie ? bo mi tak niebezpiecznie to wygląda ... w tej chwili tak około 10 mm za błotnik wychodzą :kwasny: 

20 godzin temu, daglas napisał:

Ale dopieszczony :)

jeszcze raz dzięki Panowie za dobre słowo :) i od razu mówię że jeszcze nie koniec :decayed:

Opublikowano
2 godziny temu, tom4275 napisał:

myślisz że 9 cali z et33 wlezie ? bo mi tak niebezpiecznie to wygląda ... w tej chwili tak około 10 mm za błotnik wychodzą :kwasny: 

Obejrzyj sobie takie same parametry u Bruuuum. ; )

Opublikowano

Skrecisz na dol to tak jak mówi Marcin zrobi się negatyw i wlezą do środka 

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

kolejny dodatek do wnętrza

3XSDJFU.jpg

i kilka dodatków pod maskę

aUrIIyb.jpg

H0lKMM1.jpg

AFY6VkK.jpg

5LRmR24.jpg

Opublikowano

Witaj,

Fajne te korki ?

Sam modziles ?

Pozdrawiam ☺

Opublikowano

Korki spoko bo własnoręczna robota ale i tak za dużo chromu jak dla mnie. :ph34r:

Nie za gorąco z tymi osłonami pod maską? Daj temu BGB oddychać. :decayed:

Opublikowano

Napiszę to co wszyscy - kierownica petarda ! 

Zresztą jak cały samochód :)

A te Twoje dodatki to już mi mózg wyprały :blowup:tak, że eksplodował :D:D Sądzę, że z powodzeniem możesz otworzyć masową produkcję - klientów wśród nas nie będzie brakowało :D 

ps. jeszcze jedno: Jak moja kobieta będzie mi mówiła i marudziła, że mam świra na punkcie samochodu to pokażę jej ten temat :D

Pozdro! 

Edytowane przez lewiatan1989

Opublikowano
W dniu 17.10.2017 o 16:05, tom4275 napisał:

postanowiłem jeszcze popracować nad tapicerką drzwi i takie z tego wyszły kwiatki :decayed:

euW6cQk.jpg

dZ1WfSD.jpg

sporo roboty ale efekt myślę że wyszedł sensowny ...

Panie, kiedy jakaś lista z chętnymi? Jak będzie dobra cena, to sam skusiłbym się na takie klameczki.

Opublikowano
1 godzinę temu, MarcinL napisał:

Panie, kiedy jakaś lista z chętnymi? Jak będzie dobra cena, to sam skusiłbym się na takie klameczki.

Tego akurat sam nie robił, to oem RS4 kolego 

Edytowane przez HOLMATRO
Chociaż ?????

Opublikowano
1 minutę temu, HOLMATRO napisał:

Tego akurat sam nie robił, to oem RS4 kolego 

Wspomniał w następnym poście, że zwykłe i przerobione przez niego :)

Opublikowano

Przyjrzałem się dokładnie i tez wysnulem taki wniosek.. dobra robota w takim razie, bardzo dobra 

Opublikowano
  • Autor

dzięki za dobre słowo :D

przyznam że najpierw chciałem kupić coś ori, ale nie znalazłem wszystkich korków no i nie wspomnę że cenowo to była masakra … to co widać to są nakładki na standardowe korki (oczywiście ze stali nierdzewnej) więc nie mam obaw o nieszczelności a chinoli się trochę obawiałem ...

też mi się Marcinie wydaje że za dużo się świeci ale tak myślę że jak pomaluje na czarno (lub czerwono) wszystkie napisy i znaczki na nich to trochę się wygląd zmieni … mówisz że dać mu przestrzeni … a ja mu takie przytulne gniazdko robiłem :decayed:

zacznij się Darek przyzwyczajać że Żona będzie narzekać … fotele do samochodu czy komplet wypoczynkowy ??? dla nas wybór jest prosty :decayed:

tak Grzesiek, to są przerobione klameczki bo wyłapać ori graniczy z cudem

Opublikowano

W dniu 10.03.2019 o 09:19, tom4275 napisał:

przyznam że najpierw chciałem kupić coś ori, ale nie znalazłem wszystkich korków no i nie wspomnę że cenowo to była masakra … to co widać to są nakładki na standardowe korki (oczywiście ze stali nierdzewnej) więc nie mam obaw o nieszczelności a chinoli się trochę obawiałem ...

też mi się Marcinie wydaje że za dużo się świeci ale tak myślę że jak pomaluje na czarno (lub czerwono) wszystkie napisy i znaczki na nich to trochę się wygląd zmieni … mówisz że dać mu przestrzeni … a ja mu takie przytulne gniazdko robiłem :decayed:

zacznij się Darek przyzwyczajać że Żona będzie narzekać … fotele do samochodu czy komplet wypoczynkowy ??? dla nas wybór jest prosty :decayed:

Dlatego ja o większość rzeczy nawet nie wspominam, że zrobiłem a ona i tak nie zauważy chyba że po po prawie roku jak było w przypadku gałki od a3 ????

Opublikowano
W dniu 10.03.2019 o 09:19, tom4275 napisał:

Czasami człowiek ma pewne wybory typu: nowe felgi i mieszkać samemu czy mieszkać z narzeczoną. Teraz się zastanawiam jakie opony kupić :D

Ale fakt jest taki że kobiety wydają kupe kasy na kosmetyki i bibeloty co jak podliczyć to można sobie zrobić za to pół auta w ciągu roku  ;)

Pędź z modami i nie zatrzymuj sie ;) kobieta zrozumie po czasie jeżeli zauważy.

Świetny patent z usb w tylnej popielniczce. Pozwolisz, że ukradne pomysł bo czegoś takiego potrzebuje dokładnie :) To jakieś chińskie gniazdo? Czy kupowałeś gdzies w sklepie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

chyba już ostatni mod w tym samochodzie ... 

spowalniacze od esy z moimi dokładkami

przód

9nP0RDw.jpg

i tył

T0V6dQU.jpg