rolandl Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Krótki opis: -1.8 benzyna+sekwencja ELPIGAZ, 125KM -klimatronik -automatyczna skrzynia biegów -stylizowany na S-line -przyciemnione szybki -grill kamei -elektryczne lusterka i przednie szyby -aluminiowe felgi 16 cali od audi B6 -8 głośników+ sub, radio pioneer -spalanie gazu średnio 13l miasto, 9 trasa -brewki(założył je poprzedni właściciel) do usunięcia, chcę założyć lampy zespolone tylko nie wiem czy ze srebrnym środkiem czy czarnym.Może valeo lub depo-fk??? Bardzo proszę o opinie. Zdjęcia środka i silnika: Pozdrawiam
michu93 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 opisz swoje auto...i brewki zdejmij a ogolnie
zadra Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 No, następna niebieska do kompletu. Kolor który od razu rzuca się w oczy. Ja u siebie brewki już zdjąłem bo kupa była. Zgadzam się z przedmówcami - dodaj jakieś info nt. swojej Poza tym, pierwsze wrażenie Jakieś fotki środka...... Czy ja dobrze widzę??Czy na tylnej listwie drzwiowej jest s-line logo?? Ja mam za to dywaniki z s-line logo
rolandl Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Gratuluje dobrego wzroku :> Tak jest znaczek s-line. pozdrawiam
michu93 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ostatnio duzo automatow przybywa :> i chyba widze na przedniej szybie niebieski pasek przyklejony co nie?
rolandl Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgadza się jest, ale na razie mi nie przeszkadza. Może zmienię zdanie. Zobaczymy
ra-v Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 mi najbardziej podoba sie wydech, solidny i dyskretny zarazem
vito77 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Na początek zdejmij hak, wyglada beznadziejnie.
zadra Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Rolandl, nie polecam lamp typu ringi, bo dużo osób narzeka, że słabo świecą i źle spasowane. Z resztą nie ma jak originalne soczewki
Rekomendowane odpowiedzi