k232 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Siemanko Wszystkim Panowie, czy da się sprawdzić zegar VDO od środka drugim zegarem? Audi A4B5 1.8 ADR 1997 rok. Prawdopodobnie zegar ma jakieś 'czujki' nie pamiętam jak mi to elektryk mówił, i podpinając drugi zegar da się ten zegar od środka jakoś sprawdzić, czy to faktycznie tak jest?
Mateuszek1001 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie wiem o czym ty mówisz Co chcesz sprawdzić ? Co nie działa ?
k232 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Zaświeca mi się kontrolka oleju na czerwono, wszystko co związane z olejem zostało sprawdzone i wszystko jest na + Oddałem ostatnio auto do elektryka, powiedział mi, że jeżeli nie mam immoblizera w zegarze to może podpiąć pod mój zegar jakiś inny zegar i ten mój sprawdzić od środka, sam nie wiem jak to dokładnie napisać ale coś w tym stylu. I pytam was czy to prawda co on mi powiedział? Edytowane 14 Czerwca 2016 przez k232
Fazii Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Pewnie chce wyeliminować to że zegary są uszkodzone i bez powodu świeci się kontrolka oleju. Jak po podpieciu innych zegarów kontrolka się nie będzie palić to znaczy że twoje są walnięte. Tak możesz podpiąć inne i to sprawdzić. Muszą być również przedliftowe
k232 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 O widzisz o to mi chodziło, dzięki bardzo :)
Rekomendowane odpowiedzi