Piotr Jedynak Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam Problem tego typu ze wskaznik paliwa raz pokazuje mi stan baku, raz zero lub se skacze i teraz moje pytanie czy to wina licznika czy plywaka w baku i czy idzie w jakis sposob przemierzyc plywak nie wyciagajac go z baku i jezeli jest potrzeba zeby go wyjac czy jest to skomplikowane? Audi kombi 1.8t quattro Pozdrawiam
Arkadiush Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja na Twoim miejscu bym spróbował odpiąć akumulator na chwile a drugi sposób zatankuj do pełna i sprawdź co będzie
machina Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Masz półFIS? Zegary jaeger (biały tył zegarów)? Tapnięte z HUAWEI P8
Piotr Jedynak Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 Auto mam od lutego i od zakupu mam ten problem takze tankowalem do pelna i wskazowka podchodzi do konca , akumulator odpinalem i zegary mam hmm nie wiem z pol fisem? Tylko temperature mo pokazuje
machina Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Wstaw zdjęcie zegarów, otwórz też maskownice bezpieczników i zobacz czy tylni plastik licznika jest biały. Dobrze by było by ktoś z vagiem zrobił test zegarów. Tapnięte z HUAWEI P8 Edytowane 24 Czerwca 2016 przez machina
Rekomendowane odpowiedzi