devildrum Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam Mam problem z czujnikami cofania. Przy wrzuceniu wstecznego włączą się ciągły dźwięk mimo,że nic nie ma w okolicy. Po zgaszeniu silnika raz jest dobrze, a raz jest jak wyżej. Co mogę zrobić w tym temacie ?
nitroo Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Sprawdź w VAG błędy i odległości, jakie poszczególne czujniki pokazują. Pewnie któryś padł.
blade13 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Wlacz wsteczny i posluchaj ktory z czujnikow nie "cyka" jesli nie masz VAGa. Ten bedzie prawdopodobnie do wymiany.
devildrum Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 OK, dzisiaj z kolei już działało wszystko. Pewnie jest tak jak piszecie. Może jeden jest już na wykończeniu
pawelwilq90 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 miałem identycznie,u mnie czujniki zaśniedziały,musiałem zdrapać z nich lakier ale pomogło,przysłuchaj się czy każdy cyka,jeśli tak to masz prawdopodobnie to samo,aha u mnie jeszcze były bąbelki na tych czujnikach
Rekomendowane odpowiedzi